reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Trochę Wam przerwę dyskusje newsem ;)
Mialam rano cienie znowu.
Zobacz załącznik 1509744 Zobacz załącznik 1509745
Żeby nie było- poszlam na bete. I mam wyniki
🥰🥰🥰
Sama w to nie wierze..
Zobacz załącznik 1509746
Chciałam jeszcze dodać że zdobyłam nowy rekord najniższej wykrytej bety ciążowej w licznie 1.8 w środę 😱😱😱
jak pięknie! Teraz trzeba po prostu postanowić że wszystko będzie dobrze i już!

Miałaś jakieś objawy? Ile dpo? Przepraszam że jeśli już wcześniej coś wspominałas ale te dzisiejsze historie o kupach mi wyzerowały pamięć 😂

jak pięknie! Teraz trzeba po prostu postanowić że wszystko będzie dobrze i już!

Miałaś jakieś objawy? Ile dpo? Przepraszam że jeśli już wcześniej coś wspominałas ale te dzisiejsze historie o kupach mi wyzerowały pamięć 😂
Jestem między 10 a12 dpo, ja obstawiam 11.
Wyjątkowo w tym cyklu cycki mnie nie bolały. W poniedziałek strasznie bolał mnie brzuch przez jakies 2 godziny, myślałam że dostanę wcześniej okres, ale przeszlo.
I tyle w sumie. A i w niedzielę wieczorem miałam brunatne plamienie - możliwe że to było implantacyjne.

reklama
Jestem między 10 a12 dpo, ja obstawiam 11.
Wyjątkowo w tym cyklu cycki mnie nie bolały. W poniedziałek strasznie bolał mnie brzuch przez jakies 2 godziny, myślałam że dostanę wcześniej okres, ale przeszlo.
I tyle w sumie. A i w niedzielę wieczorem miałam brunatne plamienie - możliwe że to było implantacyjne.
o rany czyli jednak te implementacyjne to też nie taka ściema! 🤩 Bardzo się cieszę, miło na kreseczki popatrzeć 🥰

Edit: plus przyznam że dobrze czytać ze nie miałaś jakiś wielkich odczuć bo ja jestem 8dpo i trochę się podlamalam że nic nie czuję a teraz myślę że może to nie taki zły znak

Do góry