reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Trochę Wam przerwę dyskusje newsem ;)
Mialam rano cienie znowu.
Zobacz załącznik 1509744 Zobacz załącznik 1509745
Żeby nie było- poszlam na bete. I mam wyniki
🥰🥰🥰
Sama w to nie wierze..
Zobacz załącznik 1509746
Chciałam jeszcze dodać że zdobyłam nowy rekord najniższej wykrytej bety ciążowej w licznie 1.8 w środę 😱😱😱
A więc jednak supeeeeerrrrr, a taka byłam zawiedziona, nawet Ci o tym pisałam , bo myślałam , że będzie beta ciążowa i jednak była 😆🥳🥳
Ten marzec jest szalony ...pozytywnie

Gratulacje 💗
Czekamy na przyrost wzorowy

reklama
A więc jednak supeeeeerrrrr, a taka byłam zawiedziona, nawet Ci o tym pisałam , bo myślałam , że będzie beta ciążowa i jednak była 😆🥳🥳
Ten marzec jest szalony ...pozytywnie

Gratulacje 💗
Czekamy na przyrost wzorowy
a tak się wszystkie zapierały, że nie chcą skorpionów i listopadowych morderców 😂

Ja nie wiem jak my to w kwietniu przebijemy 😂

a tak się wszystkie zapierały, że nie chcą skorpionów i listopadowych morderców 😂

Ja nie wiem jak my to w kwietniu przebijemy 😂
No ja też nie wiem😆
Ja jeszcze raz będę testować w marcu, na początku kubeł zimnej wody , to może pod koniec marca magia marca zadziała 😆😎
Termin bym miała na 8 grudnia wg flo 🙈

reklama
Do góry