reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Byłam właśnie na wizycie u gin od niepłodności, a tu taka niespodzianka! (Nie, nie ciąża chociaż często fantazjuję że idę na monitoring a tu lekarz mówi że jakimś cudem jest pęcherzyk ciążowy xd ). Dwa dni temu brak pęcherzyków dominujących, dziś jest jeden 16mm! Ale ruszył z kopyta. Gin mówi żeby w takim razie zostawić tą lamettę na podwójnej dawce.
Zaczynamy maraton ❤️

A co do "wymiany zdań", jestem dopiero w trakcie nadrabiania ale dziewczyny, piękną pogodę mamy, szkoda nerwów na niepotrzebne spiny! Jak mi nie pasuje co kto pisze to po prostu olewam temat, po co drążyć. Mało zmartwień mamy na głowach? ;)

Wiesz jak jest dyskusja o L4 w temacie, że ja idę od 1 dnia ciąży to mogę takie coś ominąć skoro uważam, że to wyłudzenie. Ale jak ktoś pisze bzdurę, że test ciążowy wykrywa LH to takiego postu nie da się ominąć bo jednak uważam, że siłą kresek jest to, że każda z nas stara się przekazywać MERYTORYCZNĄ wiedzę. A nie podyktowaną tym, że pies kuzynki sąsiadki tak miał

reklama
Omg, pls, czytaj ze zrozumieniem! 😄 Przecież ja odpowiadałam do MyszkaMiki(wybacz, nie pamiętam całego nicku) w sprawie tej owulacji (przecież to jej odpowiadalam), o czym Ty piszesz do mnie? Ja przecież ani trochę nie wymądrzam się na inny temat, a tylko z tą owulacją, że to nie jest tak, że od piku trzeba liczyć 24h do 36h, bo w tych godzinach jest owu. Jak sama wspomniałaś.

Oj, ciężko jest sie dogadac, jak ktoś sobie czyta wybiórczo, jeszcze nie wiedząc, do kogo i na jaki temat się pisze (chociaż odnośnik odpowiedzi widać?).

Dobrze, ja już kończę serio i mykam, nie w głowie mi były takie przekomarzanki, nie wiedząc już teraz o co, jak ja o jednym, a inni o drugim 🤪😄

Oczywiście, że się wymądrzasz, co grosza głupio i totalnie bez sensu 🤡
Pominę już fakt, że masz chyba termin na maj 2023 więc nie wiem co robisz na kreskach zamiast na mamusiach 🤷‍♀️

Trochę Wam przerwę dyskusje newsem ;)
Mialam rano cienie znowu.
20230324_075821.jpg 20230324_080112.jpg
Żeby nie było- poszlam na bete. I mam wyniki
🥰🥰🥰
Sama w to nie wierze..
Screenshot_20230324_140258_Chrome.jpg
Chciałam jeszcze dodać że zdobyłam nowy rekord najniższej wykrytej bety ciążowej w licznie 1.8 w środę 😱😱😱

reklama
Do góry