reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Musicie odpocząć, bo się idzie zatrzonowac😃 hmmm gorzka 99% to zatrzymuje mi się na zębach😆 to już wyższy poziom tolerancji :p

W ogóle w marcu miałam nadzieję, że odłożymy trochę kasy, bo nie wydawałam nic na tematy staraczkowe, a tu: coś w aucie jakas mini mini rzecz się zjebala i pach ponad 300zl, podwyżki rachunków, nieplanowane zakupy kranów (bo stare przeciekały) 🤣😶‍🌫️ help, jak uciec od wydatków 🧘💆🥲
Ehh... mi jak księgowa policzyła w tym miesiącu składkę na ZUS to patrzyłam z niedowierzaniem czy się nie pomyliła... A na początku kwietnia ubezpieczenie samochodu. A przed chwilą tysiak na sono w klinice 🙈

reklama
Pjona! 😃

Dobrze, że lekarz już w piątek i będzie szybka reakcja! Ale wiem, że głowa już swoje kręci 😕
Dzisiaj nawet nie kręci już za bardzo, zmęczona już jestem tym, że jak widzę światełko w tunelu to zawsze coś, już nawet chce mi się śmiać z tego, bo to właściwie reguła. Mam w sobie chyba coraz więcej obojętności, ale takiej mało pozytywnej. Ale minie, musi minąć.

Ehh... mi jak księgowa policzyła w tym miesiącu składkę na ZUS to patrzyłam z niedowierzaniem czy się nie pomyliła... A na początku kwietnia ubezpieczenie samochodu. A przed chwilą tysiak na sono w klinice 🙈
Ja już staram się nie liczyć ile wydaję na to leczenie, jak raz podsumowałam miesiąc....I ile już ogólnie w życiu wydałam. Tłumaczę sobie, że póki kasa jest to się leczę- nie będzie, będę zmuszona przestać.

trochę aż nie wierzę bo jestem tylko na 25mg letrox. Może rzeczywiście zrobiłam niezłą gównoburze lekarzom a oni jednak wiedzieli co robią 😂
Ta dawka jest całkiem skuteczna, mojej znajomej obniżyła z 5 na 1,15 w 3 mc. Ja biorę 25, ale od niecałego mc, więc na razie nie badam, wyjściowo miałam 2,4, wcześniej zawsze tak maks 1.6.

Musicie odpocząć, bo się idzie zatrzonowac😃 hmmm gorzka 99% to zatrzymuje mi się na zębach😆 to już wyższy poziom tolerancji :p

W ogóle w marcu miałam nadzieję, że odłożymy trochę kasy, bo nie wydawałam nic na tematy staraczkowe, a tu: coś w aucie jakas mini mini rzecz się zjebala i pach ponad 300zl, podwyżki rachunków, nieplanowane zakupy kranów (bo stare przeciekały) 🤣😶‍🌫️ help, jak uciec od wydatków 🧘💆🥲
Odnośnie częstego trzonowania to ja po takim mam zawsze, ale to zawsze zaostrzone swędzenie, wręcz ból. Ale maratony to w sumie u mnie rzadki "problem";-p.

reklama
Odnośnie częstego trzonowania to ja po takim mam zawsze, ale to zawsze zaostrzone swędzenie, wręcz ból. Ale maratony to w sumie u mnie rzadki "problem";-p.
Ja też nie lubię często, bo później też odczuwam dyskomfort. W ogóle mam wrażenie, że moja pochwa to dama😆 jest bardzo wrażliwa, jak trzonujemy trochę mocniej to zaraz pękają jakieś naczynka.

Do góry