reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Musicie odpocząć, bo się idzie zatrzonowac😃 hmmm gorzka 99% to zatrzymuje mi się na zębach😆 to już wyższy poziom tolerancji :p

W ogóle w marcu miałam nadzieję, że odłożymy trochę kasy, bo nie wydawałam nic na tematy staraczkowe, a tu: coś w aucie jakas mini mini rzecz się zjebala i pach ponad 300zl, podwyżki rachunków, nieplanowane zakupy kranów (bo stare przeciekały) 🤣😶‍🌫️ help, jak uciec od wydatków 🧘💆🥲
Ehh... mi jak księgowa policzyła w tym miesiącu składkę na ZUS to patrzyłam z niedowierzaniem czy się nie pomyliła... A na początku kwietnia ubezpieczenie samochodu. A przed chwilą tysiak na sono w klinice 🙈

reklama
Pjona! 😃

Dobrze, że lekarz już w piątek i będzie szybka reakcja! Ale wiem, że głowa już swoje kręci 😕
Dzisiaj nawet nie kręci już za bardzo, zmęczona już jestem tym, że jak widzę światełko w tunelu to zawsze coś, już nawet chce mi się śmiać z tego, bo to właściwie reguła. Mam w sobie chyba coraz więcej obojętności, ale takiej mało pozytywnej. Ale minie, musi minąć.

Ehh... mi jak księgowa policzyła w tym miesiącu składkę na ZUS to patrzyłam z niedowierzaniem czy się nie pomyliła... A na początku kwietnia ubezpieczenie samochodu. A przed chwilą tysiak na sono w klinice 🙈
Ja już staram się nie liczyć ile wydaję na to leczenie, jak raz podsumowałam miesiąc....I ile już ogólnie w życiu wydałam. Tłumaczę sobie, że póki kasa jest to się leczę- nie będzie, będę zmuszona przestać.

trochę aż nie wierzę bo jestem tylko na 25mg letrox. Może rzeczywiście zrobiłam niezłą gównoburze lekarzom a oni jednak wiedzieli co robią 😂
Ta dawka jest całkiem skuteczna, mojej znajomej obniżyła z 5 na 1,15 w 3 mc. Ja biorę 25, ale od niecałego mc, więc na razie nie badam, wyjściowo miałam 2,4, wcześniej zawsze tak maks 1.6.

Musicie odpocząć, bo się idzie zatrzonowac😃 hmmm gorzka 99% to zatrzymuje mi się na zębach😆 to już wyższy poziom tolerancji :p

W ogóle w marcu miałam nadzieję, że odłożymy trochę kasy, bo nie wydawałam nic na tematy staraczkowe, a tu: coś w aucie jakas mini mini rzecz się zjebala i pach ponad 300zl, podwyżki rachunków, nieplanowane zakupy kranów (bo stare przeciekały) 🤣😶‍🌫️ help, jak uciec od wydatków 🧘💆🥲
Odnośnie częstego trzonowania to ja po takim mam zawsze, ale to zawsze zaostrzone swędzenie, wręcz ból. Ale maratony to w sumie u mnie rzadki "problem";-p.

reklama
Odnośnie częstego trzonowania to ja po takim mam zawsze, ale to zawsze zaostrzone swędzenie, wręcz ból. Ale maratony to w sumie u mnie rzadki "problem";-p.
Ja też nie lubię często, bo później też odczuwam dyskomfort. W ogóle mam wrażenie, że moja pochwa to dama😆 jest bardzo wrażliwa, jak trzonujemy trochę mocniej to zaraz pękają jakieś naczynka.

Do góry