Lauritaa
Moderator
Bożena się zregenerowała![]()
No żebyś wiedziała! Niebo a ziemia, teraz znowu bede miala pewnie podraznioną po tych dopochwowych

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bożena się zregenerowała![]()
Ale przy takim "tradycyjnym" trzonowaniu, czy jakaś hard opcja?U mnie nawet przy delikatnym tak bywa, ale jak było na gumkach to problemu chyba nie było, albo był mniejszy? Chociaż najprawdopodobniej kiedyś aż tak się na tym nie koncentrowałam.
Napiszesz więcej?To akurat historia z happy endem u mnie![]()
Jak się czujesz w nowym kolorze?A ja zmieniłam kolor z blond na brąz. Przynajmniej takie zmiany w tym cyklu![]()
A ja zmieniłam kolor z blond na brąz. Przynajmniej takie zmiany w tym cyklu![]()
Przeczytałam dziś, ze takie reakcje po stosunku mogą swiadczyć o uczuleniu na nasienie. I ogolnie osoby podatne na alergie mają większe predyspozycje do tego.Odnośnie częstego trzonowania to ja po takim mam zawsze, ale to zawsze zaostrzone swędzenie, wręcz ból. Ale maratony to w sumie u mnie rzadki "problem";-p.
Ja mam AZS, od kilku lat wyciszony. Czytałam o tym uczuleniu, ale to raczej nie u mnie, bezpośrednio po seksie nic nie czuję, nawet jest mi lepiej przy tym większym zwilżeniuPrzeczytałam dziś, ze takie reakcje po stosunku mogą swiadczyć o uczuleniu na nasienie. I ogolnie osoby podatne na alergie mają większe predyspozycje do tego.
Powiem tak, prawie cale życie bylam czarna.... ostatnie 2 lata blondynka- i miałam juz dość tego blondu, nie czuję się w nim sobą. I dzis spontan na brąz- a taka zmiana, że widzę się niemal czarna i mam takie w głowie wtf - czy to nie błąd ??? Ale oki wiem, ze muszę się przyzwyczaić.Jak się czujesz w nowym kolorze?
Ja myślę czy nie zrobić się tymczasowo na rudo![]()
Polip wyrwany przez główkę przeciekającego się dziecka przy porodzie, po porodzie zero plamieńNapiszesz więcej?