Elph
Fanka BB :)
Melduję się z poczekalni
Hmm ciekawe że tak prawie Was skreśliła, na pewno ma doświadczenie więc raczej wie co mówi ale ja jednak gdzieś tam liczę i czuję że wyniki się poprawią na tyle że jeszcze może się uda naturalnie. Zwłaszcza że hormony tak ładnie podciągnęliście, plus to moczenie w gorącej wodzie przecież może być winowajcą. Będę trzymać kciuki maj już nie tak daleko!
No właśnie nie do końca to ustalone. Moja gin wspominała że po obecnym cyklu mnie gdzieś przekieruje, a ja się sama już wcześniej skonsultowałam z gin od niepłodności i on mówi że potem gonadotropiny. Ale samej liczby cykli na lametcie nie określił, będę u niego w piątek to dopytam, po prostu widzę że u innych dziewczyn zwykle jest max 6 cykli.A jaki masz dalszy plan leczenia jeśli podczas stymulacji nie uda się zajść?
Jasne, dam znać jak zawszejak byliśmy u androloga to zrozumiałam to tak, że po trzech miesiącach od wizyty powtarzamy badania nasienia i wtedy decydujemy o dalszych krokach. I ja to odczytałam tak, że od wyników zależy, czy idziemy w stymulacje czy ivf. I że jak te wyniki się nie poprawia, albo za mało się poprawia, to robimy jeszcze badania genetyczne.
A wczoraj z kolei moja prowadząca raczej brzmiała tak, że to ivf jest raczej pewne i że z tych wyników nie ma szans na aż taką poprawę, żeby działać naturalnie.
Tak czy siak czekamy na końcówkę mają. Ja dostałam skierowanie na histero do szpitala, dzisiaj dzwoniłam i wygląda na to, że będę mieć w przyszłym tygodniu.
Trzymam mocno kciuki za Twój monitoring, przykro mi, że kosztuje Cię to tyle stresu... Daj koniecznie znać po
Hmm ciekawe że tak prawie Was skreśliła, na pewno ma doświadczenie więc raczej wie co mówi ale ja jednak gdzieś tam liczę i czuję że wyniki się poprawią na tyle że jeszcze może się uda naturalnie. Zwłaszcza że hormony tak ładnie podciągnęliście, plus to moczenie w gorącej wodzie przecież może być winowajcą. Będę trzymać kciuki maj już nie tak daleko!