E
eag
Gość
No mnie pojebie… Zrobią testy nadzieje a potem kicha szkoda, ze nie ma takich niespodzianek ze test biały a tu ciąż jak ta lala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mnie pojebie… Zrobią testy nadzieje a potem kicha szkoda, ze nie ma takich niespodzianek ze test biały a tu ciąż jak ta lala
Solidne krechy jeszcze 25 czułość to na 10 to dopiero by były .Mam w sobie wewnętrzny spokój. Test czułości 25. Owulacja z lewego - lepszego jajnika, kreska ciemna jak na test popołudniowy. Dziś planowo miał być okres, nie ma. Jestem w 26dc. Bolą cycki, boli jak na okres. Muszę zaplanować badanie krwi.
Bardzo mi przykro na prawdę myślałam , że z tego cienia będzie już beta ciążowa i tak odświeżałam to forum...
A ja jednak nadal trzymam kciuki. Może jeszcze beta skoczy.
Kochana a ta legenda niżej?
Dobra, miałaś racje1.04 to już jest pozytywny i ja bym od niego liczyła okienko czasowe na owu
No niech to!
Czekamy na rozwój wydarzeńJest głupia ta Legenda. W tej chwili nie ma ciąży, ale tak będę pewnie jeszcze testować.
Zobacz załącznik 1509097
Miałam tak przez dwa cykle pod rząd jakieś pół roku po odstawieniu antykoncepcji. Niestety, miałam na to wywalone i nie szukałam przyczyny.2 dni przed okresem to chyba okej, ja mam 7 dni rpzed, potem cisza i dopiero okres