asiasiasia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ostatnio też mam inny okres ale b obfity pierwsze dni, leje się ze mnie i okropnie boli brzuch. Myślicie, ze może to być spowodowane braniem leków na tarczyce? (Biorę od stycznia). Ginekolog w kwietniu ale schizujeA mi się cos okres zmienił, do tej pory miałam 3 dni intensywnej czerwonej krwi (bez skrzepów), ból 3,5 na 5 w pierwszym dniu, a teraz ból tak 2/5 i skąpa miesiączka. Oczywiście o wiele tak lepiej, bo nawet proszka nie musiałam wziąć, ale niepłodna głowa już główkuje ;p
ja zbijalam podobne TSH i nie widziałam za bardzo zmiany w okresieja ostatnio też mam inny okres ale b obfity pierwsze dni, leje się ze mnie i okropnie boli brzuch. Myślicie, ze może to być spowodowane braniem leków na tarczyce? (Biorę od stycznia). Ginekolog w kwietniu ale schizuje
wciąż bierzesz leki? jakie?ja zbijalam podobne TSH i nie widziałam za bardzo zmiany w okresie
Dziękuję@LadyCaro
Ja 2022 rok spędziłam właśnie na takiej obojętności w temacie, teoretycznym pogodzeniu, pustce itp. W zeszłym roku podróżowaliśmy jak nigdy dotąd i spędziliśmy wspaniały rok. Z racji, że miesiąc po sobie doświadczyłyśmy straty wczesnej ciąży, to czy to nie spowodowało trochę nadziei u Ciebie, że jednak ciąża jest możliwa? Oczywiście nie chce na siłę tej nadziei u Ciebie hodować, bo same musimy rozeznać, czy lepiej nam z nadzieją się żyje czy bez niej, no ale jednak byliście w tej ciąży, więc się da!
Mocno Wam kibicuje i po cichu liczę na to, że wbijesz tu za jakiś czas z pozytywnym testem
Ładna obsuwa z raportowaniemCześć można mi wpisać miesiączkę
letrox 25mgwciąż bierzesz leki? jakie?
Dobre wieści czytam!
@Owulacja kochana, bardzo się cieszę, że sobie organizm przypomniał jak się w ciąże zachodzi cudownie i gratulacje ogromne!
@Brownie1992 mąż wyniki widzę super, więc może twój stres w pracy blokuje ciebie?
@LadyCaro kochana przytulam cię mocno, ja wierzę, że wszystko musi być po coś i że dla ciebie słońce zaświeci, więc się nie poddawaj!
@Panda91 jakie dobre wieści (nie te o okresie - notabene każdy okres może wyglądać inaczej bo zależy jak grube endometrium się złuszcza i wiele innych czynników) a o mężu, że taka świadoma zmiana!! chwilo trwaj!
@Bolilol widziałam, ze u was też po clo dobre wieści i hormony męża do przodu! w czerwcu będziesz w ciąży
@pluto_nova przykro mi bardzo, ja też się tego boję, co u ciebie, bo już 2 razy tak miałam....
@black_angel na bezowulacyjny wygląda. Ja w bezowulacyjnym miałam normalny pik LH, śluz był płodny i nawet tempka lekko odbiła w górę o 0,3, tyle, że nic nie pękło i właśnie też wtedy wykres dziwny był, potem przestałam mierzyć temperaturę i wolę monitoring i podejrzeć niż się domyślać co tam w środku się dzieje
a robiłaś wszystkie badania? u ciebie jest wszystko ok? może ta wrogość śluzu albo coś wam przeszkadza w zajściu?że to wina mojego stresu w pracy. Ale staramy dużo dłużej niż zaczął sie mój trudny czas w pracy. Intensywny okres zaczął się jakoś w listopadzie w zeszłym roku kiedy awansowałam. Wcześniej miałam szeregowe stanowisko bez nadgodzin i stresu. Robiłam swoje I szlam do domu. Do tego dużo pracowałam z domu. Jakoś w to nie wierzę, że to jest przyczyną.