reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Koniecznie!
Wiesz, ja mam obecnie trzeci cykl stymulacji i nie czuję nic. Kompletna pustka. Ani nie rezygnacja, ani nie nadzieja, po prostu nic.
no, to jest dokładnie to co czuję już od miesięcy. Nie boli mnie okres, nie boli biały test. Przecież wiadomo, że tak będzie. Bez zaskoczenia

tylko jeszcze powiem, że dalej ćwiczę zawzięcie i dziś godzinka przez jutubem pykła! zważyłam się i ogólnie mam -2,5kg na wadze odkąd zaczęłam ćwiczyć, myślę, że 1,5 - 2 miesiące. Może nie jest to imponujące, ale zawsze coś

Mam wrażenie że zbliża się okres. Boli mnie brzuch, cycki, wszystko wskazuje że nadejdzie 🩸 terminowo pojutrze. 😭

reklama
nie no, bardziej chodzi o to, że sobie poszłam, kilka dni mnie nie było i wpadam z żalami...
Nic się nie martw, na naszym wątku różnorodność nastrojów jest jak najbardziej wskazana. Na wątku Mamusiek nie przeszłaby. Jak się okazało, że u mnie cp, jedna laska była tak nieprzyjemna, że niemalże wprost kazała mi się ze złymi wieściami stamtąd zabierać. Tu możemy o wszystkim, co dobre i co złe. Przdplatamy te historie i nastroje między sobą i to jest bardzo ok.

Żebyś nie czuła się osamotniona, wrzucam mój wykres z bezowulacyjnego cyklu. Do tego dzis i wczoraj mam sluz plodny - rozciagliwy jak trzeba 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Widzę już, ze 24.03 nie ma sensu badać proga, po temperaturze widać, że niski i czekam na @. Ja to już coraz mniej liczę na rezultat i skupiam się na tym co mam i jak o te obszary zadbać lepiej.

Załączniki

• Screenshot_20230321-064000_Flo.jpg
    Screenshot_20230321-064000_Flo.jpg
    100,1 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Do góry