Dziś 9dc, a jak byłam teraz kilka godzin poza domem to czułam jakby się wydzielał śluz, chociaż na bieliźnie niewiele się pojawiło. I myślę a machnę sobie test owulacyjny bo to pierwszy cykl z podwójną dawką lametty więc różnie może być. Mam jakieś testy z Gemini, jedyne jakie mieli, horizonmedical czy jakoś tak i jak teraz czytałam to mają słabe opinie, że się nie wybarwia mocno druga kreska nawet w dniu owu.
W każdym razie mam wrażenie że ta druga kreska dość mocna, jak myślicie? Jeszcze nie pik, wiadomo, ale mocniejsza niż mi wychodziły w poprzednim cyklu grubo przed owu (tuż przed owu w końcu nie robiłam).
Jedno zdjęcie w cieniu, słabej jakości ale wtedy kreski wyglądają prawie jak na żywo, a drugie zdjęcie w świetle ale wtedy wyszła kreska dużo jaśniejsza niż w rzeczywistości.
Zobacz załącznik 1508494
Zobacz załącznik 1508495
To saszetka do rozrobienia z wodą/mlekiem, nawet polecają robić w shakerze
ale w sumie to jest na 100ml płynu więc faktycznie tylko jakaś 1/5 zwykłej porcji białka
Ja robiłam we wrześniu kreski w linii rzęs i też szybko wyblakły, ale słyszałam że to może być wina niedoczynności tarczycy.
Swoją drogą - ale zaskoczenie z tym testem, jakoś nawet nie ogarnęłam że Ty już jesteś prawie w terminie miesiączki, super, trzymam kciuki!