reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
noo dlatego odstawiłam forum w dużej mierze. Wstyd się przyznać, ale dobra passa pozytywnych testów robiła krzywdę mojej głowie. Mimo, że cieszę się. Ale wiecie.
Season 10 Hug GIF by Friends

@LadyCaro
no, to jest dokładnie to co czuję już od miesięcy. Nie boli mnie okres, nie boli biały test. Przecież wiadomo, że tak będzie. Bez zaskoczenia

Ja 2022 rok spędziłam właśnie na takiej obojętności w temacie, teoretycznym pogodzeniu, pustce itp. W zeszłym roku podróżowaliśmy jak nigdy dotąd i spędziliśmy wspaniały rok. Z racji, że miesiąc po sobie doświadczyłyśmy straty wczesnej ciąży, to czy to nie spowodowało trochę nadziei u Ciebie, że jednak ciąża jest możliwa? Oczywiście nie chce na siłę tej nadziei u Ciebie hodować, bo same musimy rozeznać, czy lepiej nam z nadzieją się żyje czy bez niej, no ale jednak byliście w tej ciąży, więc się da!

Mocno Wam kibicuje i po cichu liczę na to, że wbijesz tu za jakiś czas z pozytywnym testem :)

A mi się cos okres zmienił, do tej pory miałam 3 dni intensywnej czerwonej krwi (bez skrzepów), ból 3,5 na 5 w pierwszym dniu, a teraz ból tak 2/5 i skąpa miesiączka. Oczywiście o wiele tak lepiej, bo nawet proszka nie musiałam wziąć, ale niepłodna głowa już główkuje ;p

reklama
Dobre wieści czytam!

@Owulacja kochana, bardzo się cieszę, że sobie organizm przypomniał jak się w ciąże zachodzi ;) cudownie i gratulacje ogromne!

@Brownie1992 mąż wyniki widzę super, więc może twój stres w pracy blokuje ciebie?

@LadyCaro kochana przytulam cię mocno, ja wierzę, że wszystko musi być po coś i że dla ciebie słońce zaświeci, więc się nie poddawaj!

@Panda91 jakie dobre wieści (nie te o okresie - notabene każdy okres może wyglądać inaczej bo zależy jak grube endometrium się złuszcza i wiele innych czynników) a o mężu, że taka świadoma zmiana!! chwilo trwaj!

@Bolilol widziałam, ze u was też po clo dobre wieści i hormony męża do przodu! w czerwcu będziesz w ciąży :)

@pluto_nova przykro mi bardzo, ja też się tego boję, co u ciebie, bo już 2 razy tak miałam....

@black_angel na bezowulacyjny wygląda. Ja w bezowulacyjnym miałam normalny pik LH, śluz był płodny i nawet tempka lekko odbiła w górę o 0,3, tyle, że nic nie pękło i właśnie też wtedy wykres dziwny był, potem przestałam mierzyć temperaturę i wolę monitoring i podejrzeć niż się domyślać co tam w środku się dzieje

Do góry