królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Objawy mogą być i tego i tego. Także czekamy.Mam wrażenie że zbliża się okres. Boli mnie brzuch, cycki, wszystko wskazuje że nadejdzie terminowo pojutrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Objawy mogą być i tego i tego. Także czekamy.Mam wrażenie że zbliża się okres. Boli mnie brzuch, cycki, wszystko wskazuje że nadejdzie terminowo pojutrze.
Nie wiem co napisać nawet.. bardzo mi przykro kochanaNo niestety znów to samo
No tyle kresek widzieć Gratuluje i czekam na wyniki bety!Faktycznie te płytkowe pinki się słabo wybarwiają. Tam jest duch ducha którego bym olala gdyby nie te inne testy.
Zobacz załącznik 1508460
@Nel331
noo dlatego odstawiłam forum w dużej mierze. Wstyd się przyznać, ale dobra passa pozytywnych testów robiła krzywdę mojej głowie. Mimo, że cieszę się. Ale wiecie.
O nie! Dopiero wtorek?! Ja czuję jakby był co najmniej czwartekDzień dobry. We wtorek (dzień łapania za worek). Dzisia dostałam bonusa os automatu bo 0,5 liptona mi wydał za 40 groszy
A i prosze mi wpisać
no, to jest dokładnie to co czuję już od miesięcy. Nie boli mnie okres, nie boli biały test. Przecież wiadomo, że tak będzie. Bez zaskoczenia