Brownie1992
Moderator
Mial grypę poczatkiem lutego i brał antybiotykOgólnie to są dobre wyniki, tylko widzę leukocyty - to jest jakaś infekcja z tego co się orientuję. No ale ilość, ruch, morfo wspaniałe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mial grypę poczatkiem lutego i brał antybiotykOgólnie to są dobre wyniki, tylko widzę leukocyty - to jest jakaś infekcja z tego co się orientuję. No ale ilość, ruch, morfo wspaniałe.
ale macie turboplemnioryMamy wyniki nasienia. Pomożecie?
Chyba chujory skoro cionsza ni maale macie turboplemniory
Dokładnie, wyniki extra! @Brownie1992 mąż pewnie pęka z dumyale macie turboplemniory
Jeszcze nie widział, poszedł ćwiczyć a ja tylko odświeżałam maila od 16Dokładnie, wyniki extra! @Brownie1992 mąż pewnie pęka z dumy
nie nie, serio koncentracja powala wprost, % ruchu postępowego też, a morfologia zwala z nóg. Tam są jakieś nieprawidłowości i warto by było znaleźć ich źródło, ale pomimo to są serio imponujące. Mógłby być większy % ruchu postępowego szybkiego, ale przy takiej koncentracji... to spada to bardzo na liście priorytetów do poprawy. Nieprawidłowości tylko bym jednak skonsultowała z andrologiem - ale wyniki ogólnie naprawdę bombaChyba chujory skoro cionsza ni ma
To saszetka do rozrobienia z wodą/mlekiem, nawet polecają robić w shakerze ale w sumie to jest na 100ml płynu więc faktycznie tylko jakaś 1/5 zwykłej porcji białkaEj no ale ile taka jedna tableteczka może mieć kalorii
Ja robiłam we wrześniu kreski w linii rzęs i też szybko wyblakły, ale słyszałam że to może być wina niedoczynności tarczycy.Tak, mam tak bardzo tłustą cerę, że mniej więcej pół roku po zrobieniu brwi permanentnych już połowa się wypłukała
Dobrze sobie wyobrażałaś, mam ciemne tylko rozjaśnione do sombreo ja, teraz mi zburzyłaś wyobrażenie o Tobie bo nie wiem dlaczego ale zawsze myślałam, że masz ciemne włosy
Pokaz jakieś zdjęcie co to za seria chętnie wypróbuję. Póki co używam lawendowej chroma id ale stosuję ją raz w tygodniu a efekt jest tylko po użyciua próbowałaś serii Kerastase z cementem? Ja też mam rozjaśniane i do tego długie włosy, który nie ma co się oszukiwać - mocno są dojechane przez zabiegi jakim je poddaje (plus codzienne mycie i suszenie suszarką) i ta seria dla mnie to jest złoto. Drogo niestety ale serio efekty są mega. Jak nie miałaś jeszcze okazji spróbować ro zachęcam
faktycznie, jest już dość ciemna, za kilka dni już może być peakDziś 9dc, a jak byłam teraz kilka godzin poza domem to czułam jakby się wydzielał śluz, chociaż na bieliźnie niewiele się pojawiło. I myślę a machnę sobie test owulacyjny bo to pierwszy cykl z podwójną dawką lametty więc różnie może być. Mam jakieś testy z Gemini, jedyne jakie mieli, horizonmedical czy jakoś tak i jak teraz czytałam to mają słabe opinie, że się nie wybarwia mocno druga kreska nawet w dniu owu.
W każdym razie mam wrażenie że ta druga kreska dość mocna, jak myślicie? Jeszcze nie pik, wiadomo, ale mocniejsza niż mi wychodziły w poprzednim cyklu grubo przed owu (tuż przed owu w końcu nie robiłam).
Jedno zdjęcie w cieniu, słabej jakości ale wtedy kreski wyglądają prawie jak na żywo, a drugie zdjęcie w świetle ale wtedy wyszła kreska dużo jaśniejsza niż w rzeczywistości.
Zobacz załącznik 1508494
Zobacz załącznik 1508495
To saszetka do rozrobienia z wodą/mlekiem, nawet polecają robić w shakerze ale w sumie to jest na 100ml płynu więc faktycznie tylko jakaś 1/5 zwykłej porcji białka
Ja robiłam we wrześniu kreski w linii rzęs i też szybko wyblakły, ale słyszałam że to może być wina niedoczynności tarczycy.
Swoją drogą - ale zaskoczenie z tym testem, jakoś nawet nie ogarnęłam że Ty już jesteś prawie w terminie miesiączki, super, trzymam kciuki!