Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O! To ja namiary na te peelingi poproszę jeśli możnaJa mam cerę tłustą ale zawsze taką miałam. Oficjalnie mam PCO więc nie wiem czy to kwestia tylko tego.
Co do włosów bardzo polecam peelingi skóry głowy mi się zdecydowanie mniej wtedy przetłuszczają włosy. Zwykle myję je tak 2-3 razy w tygodniu i raczej ze względu na ich strukturę niż "brudność"
Dzień kobiet zrobił Ci fajny prezent .Nie wiem, miałam 8.03. pik
Mega różnica faktycznie.Faktycznie te płytkowe pinki się słabo wybarwiają. Tam jest duch ducha którego bym olala gdyby nie te inne testy.
Zobacz załącznik 1508460
@Nel331
Taaaak robiłam@997tenNumerToKlopoty chyba ?
Albo to była @Aczkolwiek@to_na_pralkę?
Kojarzę, że któraś z testerek robiła
Bo nie jestem zapisana już od dawnaWłaśnie, Nel... dlaczego ktoś by Cię miał z tej grupy przeganiać?
Bo się nie zapisałaś na testowanie, czy...
o ja, teraz mi zburzyłaś wyobrażenie o Tobie bo nie wiem dlaczego ale zawsze myślałam, że masz ciemne włosyTylko regularne oczyszczanie delikatnym żelem i nawilżanie, nic innego mi nie pomogło.
Takie naturalne szampony średnio się u mnie sprawdzają, bo mam rozjaśniane włosy i strasznie mi się od naturalnych szamponów plączą i łamią. Ogólnie włosy mam w fatalnej kondycji od jakiegoś czasu, ale pod koniec miesiąca idę do fryzjera to może mi coś doradzi