reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Tylko regularne oczyszczanie delikatnym żelem i nawilżanie, nic innego mi nie pomogło.
Takie naturalne szampony średnio się u mnie sprawdzają, bo mam rozjaśniane włosy i strasznie mi się od naturalnych szamponów plączą i łamią. Ogólnie włosy mam w fatalnej kondycji od jakiegoś czasu, ale pod koniec miesiąca idę do fryzjera to może mi coś doradzi :)
a próbowałaś serii Kerastase z cementem? Ja też mam rozjaśniane i do tego długie włosy, który nie ma co się oszukiwać - mocno są dojechane przez zabiegi jakim je poddaje (plus codzienne mycie i suszenie suszarką) i ta seria dla mnie to jest złoto. Drogo niestety ale serio efekty są mega. Jak nie miałaś jeszcze okazji spróbować ro zachęcam ☺️

Mam pytanie (szczególnie do dziewczyn, które mają PCOS): czy macie problemy z tłustą skórą? Przed zdiagnozowaniem PCOS miałam koszmarną cerę, tłuste czoło i nos (coś okropnego) i nie wiedziałam, że to jest powiązane z tą chorobą. Teraz już temat znam, wiem, że zmiany łojotokowe wynikają z poziomu androgenów i progesteronu. Od czasu wprowadzenia diety stopniowo problem zaczął znikać i od początku roku nie miałam już żadnych problemów. Do dzisiaj. Od rana mam tak tłuste czoło, że zaraz się wścieknę. Z racji tego, że zastrzyk ovi był w sobotę to zastanawiam się czy można powiązać to ze wzrostem progesteronu. Ktoś coś? Sorki za taki przydługawy opis.
Ja mam PCOS i zauważyłam, że raz mam mega tłusta cere a w zimę mam tak suchą, że żadne kremy mi nie pomagają 🤷‍♀️

Mamy wyniki nasienia. Pomożecie?

Załączniki

• Screenshot_20230320-194104_Drive.jpg
    Screenshot_20230320-194104_Drive.jpg
    124 KB · Wyświetleń: 91
  • Screenshot_20230320-194118_Drive.jpg
    Screenshot_20230320-194118_Drive.jpg
    107,8 KB · Wyświetleń: 93
  • Screenshot_20230320-194128_Drive.jpg
    Screenshot_20230320-194128_Drive.jpg
    105,9 KB · Wyświetleń: 86
  • Screenshot_20230320-194231_Drive.jpg