reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

to bardzo budujące, że tak się zaangażował, te chłopy chyba potrzebują czasu po prostu by zrozumieć powagę sytuacji czasami :)
Ja tez w pozytywnym szoku. Dziś mój z sam siebie kupił dodatkowe suple, których potrzebował, a wyczytał w necie jakie witaminy jeszcze potrzebuje. Rozkładał teraz je przez godzinę w pudełka, czytając które, kiedy. Codziennie pije sok z pomidorów z czarnuszka i inne soki tez. I HIT największy!! Wczoraj przeglądał FLO i chciał abym mu ja udostępniła

reklama
Ja tez w pozytywnym szoku. Dziś mój z sam siebie kupił dodatkowe suple, których potrzebował, a wyczytał w necie jakie witaminy jeszcze potrzebuje. Rozkładał teraz je przez godzinę w pudełka, czytając które, kiedy. Codziennie pije sok z pomidorów z czarnuszka i inne soki tez. I HIT największy!! Wczoraj przeglądał FLO i chciał abym mu ja udostępniła
o rety, ale ekstra! Co za piękna zmiana! 😍😍😍

Szacun. Doceniaj to! :)

Tak, progesteron i androgeny. Próbowałaś jakiś sposobów na to czy przeczekałaś?
Jeśli chodzi o włosy to mogę Ci polecić naturalne szampony. Ostatnio kupiłam taki z awokado i fajnie się sprawdza. Pokrzywa też jest spoko. Im bardziej "sztuczny" szampon tym szybciej przetłuszczają mi się włosy.

Mi cera tez sie pogarsza :( zwłaszcza chwile przed owulacją i trwa az do okresu.
Szampony jak najbardziej naturalne. Akurat włosy to mój "konik"
Polecam yope świeża trawa.

Tylko regularne oczyszczanie delikatnym żelem i nawilżanie, nic innego mi nie pomogło.
Takie naturalne szampony średnio się u mnie sprawdzają, bo mam rozjaśniane włosy i strasznie mi się od naturalnych szamponów plączą i łamią. Ogólnie włosy mam w fatalnej kondycji od jakiegoś czasu, ale pod koniec miesiąca idę do fryzjera to może mi coś doradzi :)

Swiadoma pielęgnacja działa cuda, lecz potrzeba cierpliwosci na to 😀

reklama
Do góry