Brownie1992
Moderator
Super, to jutro betka ❤❤Faktycznie te płytkowe pinki się słabo wybarwiają. Tam jest duch ducha którego bym olala gdyby nie te inne testy.
Zobacz załącznik 1508460
@Nel331
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, to jutro betka ❤❤Faktycznie te płytkowe pinki się słabo wybarwiają. Tam jest duch ducha którego bym olala gdyby nie te inne testy.
Zobacz załącznik 1508460
@Nel331
a próbowałaś serii Kerastase z cementem? Ja też mam rozjaśniane i do tego długie włosy, który nie ma co się oszukiwać - mocno są dojechane przez zabiegi jakim je poddaje (plus codzienne mycie i suszenie suszarką) i ta seria dla mnie to jest złoto. Drogo niestety ale serio efekty są mega. Jak nie miałaś jeszcze okazji spróbować ro zachęcamTylko regularne oczyszczanie delikatnym żelem i nawilżanie, nic innego mi nie pomogło.
Takie naturalne szampony średnio się u mnie sprawdzają, bo mam rozjaśniane włosy i strasznie mi się od naturalnych szamponów plączą i łamią. Ogólnie włosy mam w fatalnej kondycji od jakiegoś czasu, ale pod koniec miesiąca idę do fryzjera to może mi coś doradzi
Tak mi przykro przytulamNo niestety znów to samo
Ja mam PCOS i zauważyłam, że raz mam mega tłusta cere a w zimę mam tak suchą, że żadne kremy mi nie pomagająMam pytanie (szczególnie do dziewczyn, które mają PCOS): czy macie problemy z tłustą skórą? Przed zdiagnozowaniem PCOS miałam koszmarną cerę, tłuste czoło i nos (coś okropnego) i nie wiedziałam, że to jest powiązane z tą chorobą. Teraz już temat znam, wiem, że zmiany łojotokowe wynikają z poziomu androgenów i progesteronu. Od czasu wprowadzenia diety stopniowo problem zaczął znikać i od początku roku nie miałam już żadnych problemów. Do dzisiaj. Od rana mam tak tłuste czoło, że zaraz się wścieknę. Z racji tego, że zastrzyk ovi był w sobotę to zastanawiam się czy można powiązać to ze wzrostem progesteronu. Ktoś coś? Sorki za taki przydługawy opis.
Ogólnie to są dobre wyniki, tylko widzę leukocyty - to jest jakaś infekcja z tego co się orientuję. No ale ilość, ruch, morfo wspaniałe.Mamy wyniki nasienia. Pomożecie?