Owulacja
Fanka BB :)
Ja tego nie sprawdzę bo robię testy zgodnie z instrukcją czyli do pierwszego pozytywnegoMacie tak też?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tego nie sprawdzę bo robię testy zgodnie z instrukcją czyli do pierwszego pozytywnegoMacie tak też?
Dziewczyny ja tego nie rozumiem… „peak” miałam 10dc. owulaczki z dnia na dzień słabły, a dzisiaj znów takie coś… 15dc.
Nie mam bladego pojęcia, bo dopiero chce zacząć testować, ale jak piszecie i tylu problemach i wątpliwościach to można zastanawiam się czy robić te owulakiMacie tak też?
Chciałam 3 pierwsze cykle zrobić całe dla „rozeznania”Ja tego nie sprawdzę bo robię testy zgodnie z instrukcją czyli do pierwszego pozytywnego
luty był krótki a było ponad tysiąc, więc myślę że jesteśmy na dobrej drodze a i niech jeszcze kreskowo przebije resztę miesięcyDokładnie jest 641 stron, a na każdej stronie jest po 10 postów 6410…
Ja piję 3 nawet 4 dziennie i estradiol w normieWłaśnie wyczytałam, że kawa podnosi poziom estradiolu. To co ja wodę będę pić.
Ale chyba jak ostatnio miałam wyższy to był właśnie czas, że regularnie piłam…Może coś jest na rzeczy?
Ps. Przyznam, że jak przeczytałam to pytanie to już widziałam bąbelki .
A tak w ogóle i przy okazji- pijecie kawę, jak dużo?
przykro mi, tule mocno....Wkurzyłam się. Właśnie wróciłam z monitoringu i okazuje się, że jestem już po owulacji, która normalnie powinna być dopiero za 3-4 dni. A że od dwóch tygodni zmagam się z grypą, to nie mierzyłam temperatury i seksu też nie było w tym tygodniu. No kur...
nie zastanawiaj się już nad tym i obierz kurs: trzonuj dalej szczerze liczę, że pomogłamDziewczyny ja tego nie rozumiem… „peak” miałam 10dc. owulaczki z dnia na dzień słabły, a dzisiaj znów takie coś… 15dc.
Najlepsza rada evernie zastanawiaj się już nad tym i obierz kurs: trzonuj dalej szczerze liczę, że pomogłam
Właśnie też mnie to zaskoczyło, bo ja piłam zawsze dużo, a w czasie kiedy zaszłam, to piłam w samej pracy 2-3 z kubka, czarne. Czasem po pracy też, a na weekendy zazwyczaj byliśmy w trasie to tym bardziej się piło "kawki na wynos".Ja piję 3 nawet 4 dziennie i estradiol w normie