Panda91
Fanka BB :)
ja też już nie mogę wytrzymać ;p*kufffaaa jak mi się dłuzy dzisiaj niemiłosiernie. jeszcze pół h i spadam do domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też już nie mogę wytrzymać ;p*kufffaaa jak mi się dłuzy dzisiaj niemiłosiernie. jeszcze pół h i spadam do domu
Mi też.... Ale dziś dziś chu ja walę. Nie mogę się skupić przez to latanie do kibla.*kufffaaa jak mi się dłuzy dzisiaj niemiłosiernie. jeszcze pół h i spadam do domu
Z cyklu dzień z życia staraczkiA u mnie zaczęło się staranie i zaczął się na nowo festiwal wymyślonych symptomów i wyimaginowanych znaków
Ale cholera tak mnie zabolało koło jajnika że aż pomyślałam "co za sukinsyn". NIGDY wcześniej nie czułam tak bardzo jak pęcherzyk pęka
następny krok to już wybór imienia bo to było z lewegoZ cyklu dzień z życia staraczki
Mnie tez dzisiaj niemiłosiernie się dłuży a chęci do pracy żadnych*kufffaaa jak mi się dłuzy dzisiaj niemiłosiernie. jeszcze pół h i spadam do domu
Przepraszam ale mam dzisiaj taki głupkowaty dzień, że wyobraziłam sobie siebie z wielkim brzuchcem jak mówie do kierownika, że mnie od jutra nie będzie a on się mnie pyta czy biorę urlop bo gdzieś wyjeżdżam
ps. no i przypomniałą mi się moja sytuacja z moją głupią była szefową, która najpeirw kazała mi wykorzystać urlop przed końcem wypowiedzenia bo mi za niego nie zapłaci, a jak na ostatnie 3 dni wypowiedzenia wypisałam sobie ostatnie 3 dni urlopu to mi zasugerowała, że nie przypomina sobie, żebyśmy się umawiały na jakiś urlop jak dobrze, że już tam nie pracuje
A gdzie ten mit, że „Matka wszystko czuje”? Nie zapytała przez ten okres czy przypadkiem nie jesteś w ciąży?Co prawda to nie pracodawca. Ale moja mama nie wiedziała o mojej ciąży do miesiąca przed rozwiązaniem. Widywałam ją regularnie kilka razy tygodniu - po prostu uważała, że znowu się spasłam
haha musiała mieć niezła minę jak się dowiedziała, że już na wylocie jesteśCo prawda to nie pracodawca. Ale moja mama nie wiedziała o mojej ciąży do miesiąca przed rozwiązaniem. Widywałam ją regularnie kilka razy tygodniu - po prostu uważała, że znowu się spasłam