U
użytkownik 213578
Gość
Cześć. Miłego dnia!
Ile płacicie za monitoring owulacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O moich staraniach wie tylko mama. I nie widzę potrzeby żeby to zmieniać.To był mój sposób na życie i w domu i w pracy
Podobno pozytywne myślenie to połowa sukcesu.@Brownie1992 ale spoko było działane przed i po. Nawet wczoraj mąż zaskoczył bo jak zaczęłam to rozmkiniać to dół mnie złapał że przegapiliśmy a niby szanse zaraz po operacji większe.. I wyrwał się na chwilę z pracy popołudniu. I akurat wtedy poczułam ból cycków. Bardzo rzadko ale miewam że bolą od owulacji, więc myślę komórka 24h żyje to może jest jeszcze szansa.
A tak serio to mogę zupełnie nie działać i piku mogło nie być bo trochę zawirowań jednak hormonalnych przy operacji miałam.
Ale co tam. Patrzę tylko w dobrą stronę .
Właśnie nie wiem, dowiem się pewnie w czwartek .Cześć. Miłego dnia!
160zł.Cześć. Miłego dnia!
bo ja jestem mile zaskoczona ceną mojej ginekolog i pytam z ciekawościWłaśnie nie wiem, dowiem się pewnie w czwartek .
Wcześniej za każde usg 150.
za całość?160zł.
Hmm no tak szału ni ma@Brownie1992 masz porównanie jak sie u mnie wybarwialy owulako z domowego vs horien
Zobacz załącznik 1506130
Zobacz załącznik 1506131
Zrobiłam co mogłam .Podobno pozytywne myślenie to połowa sukcesu.
Ważne, że było działanie i szansa jest