reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
A nie przeszkadza Ci to uczucie suchości poza seksem? Ja mam wrażenie, że to acc trochę działa, tylko z kolei leci ze mnie prawie woda… Ale u mnie to są „wyrzuty”, a potem raczej sucho znowu.

A ten wiesiołek nie pomoze (pytam bo dopiero zaczęłam z nim przygode) i ciekawa jestem jak on dokładnie działa

Ja miałam za darmo u swojej ginekolog. A teraz w klinice płacę zawsze 180 zł ( u mnir wiecej na paliwo idzie to sie sklada na większą sumke niestety 😞)
Hej!
Za sam monitoring 100 zł w klinice, ale zostawiłam tam i tak majątek w innych zabiegach ;)
dziękuję za odpowiedzi :) chyba muszę się wybrać, bo bez tego na się nie uda. Myślę że jest problem z owulacją

reklama
 olka11135 ten wątek przemocowy tu obok.. to jest jakiś kosmos. Ale to mi się kojarzy tylko z jednym. Choroba psychiczna lub inna typu coś uciska w głowie. Miałam do czynienia z taką osobą w pracy. Młoda dziewczyna była po wycięciu guza glowy i on jej chyba odrastał. Co ona wyprawiała co opowiadała jakie ciągłe dramy się u niej działy. Ja nieświadoma na początku płakałam razem z nią, a potem tak odwaliła nie odbierała tel. Służbowego na swojej zmianie, napisała Niby list do szefowej. A w kopercie nic nie było. Zadzwoniła do szefowej że wydarzyło się coś złego.. ona przyjechała na sygnale do pracy w weekend a tam cisza i spokój a nasza koleżanka zwiała. Na zawsze. Pamiętam jak ja się bałam później gdy zostawałam w pracy sama. Szefowa się śmiała z tego. A ja autentycznie balam się że ona z Szafy wyskoczy i zacznie coś odwalać.
Do tej pory jestem w szoku że istnieją takie zaburzenia świadomości i tacy ludzie są wśród nas.
Sorry za ten wpis tutaj ale tam już nie chce kolejnej burzy a może ktoś jeszcze to przeczyta i da do myślenia.

Do góry