Nasturtium
Fanka BB :)
A ile płacisz?bo ja jestem mile zaskoczona ceną mojej ginekolog i pytam z ciekawości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile płacisz?bo ja jestem mile zaskoczona ceną mojej ginekolog i pytam z ciekawości
jeszcze nie byłam, ale 100 pierwsza wizyta a 50 każda kolejna, a znam przypadki że liczą każdą jak normalną wizytę i się robi kupa kasyA ile płacisz?
W tym celu stosuje probiotyki dopochwowo+ im więcej pijesz tym mniejsza suchość tam na dole.A nie przeszkadza Ci to uczucie suchości poza seksem? Ja mam wrażenie, że to acc trochę działa, tylko z kolei leci ze mnie prawie woda… Ale u mnie to są „wyrzuty”, a potem raczej sucho znowu.
Cześć. Miłego dnia!
Ile płacicie za monitoring owulacji?
Hej!Cześć. Miłego dnia!
Ile płacicie za monitoring owulacji?
A nie przeszkadza Ci to uczucie suchości poza seksem? Ja mam wrażenie, że to acc trochę działa, tylko z kolei leci ze mnie prawie woda… Ale u mnie to są „wyrzuty”, a potem raczej sucho znowu.
Ja miałam za darmo u swojej ginekolog. A teraz w klinice płacę zawsze 180 zł ( u mnir wiecej na paliwo idzie to sie sklada na większą sumke niestety )
dziękuję za odpowiedzi chyba muszę się wybrać, bo bez tego na się nie uda. Myślę że jest problem z owulacjąHej!
Za sam monitoring 100 zł w klinice, ale zostawiłam tam i tak majątek w innych zabiegach
UrzędnikiemTrzymaj się kochana . Jesteś pielęgniarką?
dziękuję za odpowiedzi chyba muszę się wybrać, bo bez tego na się nie uda. Myślę że jest problem z owulacją