Avy
Fanka BB :)
Hej Napiszesz coś więcej o sobie?Hej, pierwszy raz korzystam z takiego wątku, ale proszę o wpisanie na 16.03 mamy już jedną córkę, z miłego przypadku, teraz jest to nasz 1 cykl starań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Napiszesz coś więcej o sobie?Hej, pierwszy raz korzystam z takiego wątku, ale proszę o wpisanie na 16.03 mamy już jedną córkę, z miłego przypadku, teraz jest to nasz 1 cykl starań
wisika dwie krechy w 7dpo i nas wszystkie zawstydziEjjjj a jutro testuje prezeska wątku
Komórka wczoraj wyluzowana, do tego pity był alko-card w płynie tak więc nie widzę innej opcjiwisika dwie krechy w 7dpo i nas wszystkie zawstydzi
Jak wysika to już wszystkie wiemy co robić….#szyja.Komórka wczoraj wyluzowana, do tego pity był alko-card w płynie tak więc nie widzę innej opcji
Inżynieria środowiskaTy też po budownictwie, że mechanika gruntów?
próbowałam, nie pomaga xDJak wysika to już wszystkie wiemy co robić….#szyja.
No to piona! U nas IŚ była na tym samym wydziale co budownictwoInżynieria środowiska
Jak nick wskazuje mam na imię Justyna i mam córkę Marcelinkę, która 23.03 kończy 2 latka, poza tym jestem studentką pielęgniarstwa, uwielbiam siedzieć w kuchni, piec, smażyć i gotować pochodzę z centrum, a poza tym wiem, że nic nie wiem miło was poznać planowana ciąża mnie trochę stresuje, z racji pierwszej wpadki, jestem trochę zielona w cały ten proces, ale napewno damy radęHej Napiszesz coś więcej o sobie?
Haha o widzisz ale powiem szczerze że marny ze mnie inżynier, nie polecam się do projektowania poważniejszych rzeczy niż łazienka w mieszkaniuNo to piona! U nas IŚ była na tym samym wydziale co budownictwo
hej! Oby szybko się udało! Trzymam kciukiJak nick wskazuje mam na imię Justyna i mam córkę Marcelinkę, która 23.03 kończy 2 latka, poza tym jestem studentką pielęgniarstwa, uwielbiam siedzieć w kuchni, piec, smażyć i gotować pochodzę z centrum, a poza tym wiem, że nic nie wiem miło was poznać planowana ciąża mnie trochę stresuje, z racji pierwszej wpadki, jestem trochę zielona w cały ten proces, ale napewno damy radę