reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dziewczyny jutro Was nadrobię, bo dość intensywny weekend był. Troszkę się podłamałam, bo mój mąż znowu ma covida 🤦🏻‍♀️ Pacjentka do niego dzisiaj dzwoniła, że jest pozytywna, a był u niej w piątek na rehabilitacji….
Nic mu generalnie nie ma tylko tak jak zawsze ból zatok….
Ja to się tyle naczytałam, że covid obniża płodność na 3 m-ce, a tu nawet dwa nie minęły od ostatniego….
Troszkę się podłamałam, dlatego chyba ten cykl pójdzie na straty😞
co myślicie o covidzie i płodności 🤔

Dziewczyny jutro Was nadrobię, bo dość intensywny weekend był. Troszkę się podłamałam, bo mój mąż znowu ma covida 🤦🏻‍♀️ Pacjentka do niego dzisiaj dzwoniła, że jest pozytywna, a był u niej w piątek na rehabilitacji….
Nic mu generalnie nie ma tylko tak jak zawsze ból zatok….
Ja to się tyle naczytałam, że covid obniża płodność na 3 m-ce, a tu nawet dwa nie minęły od ostatniego….
Troszkę się podłamałam, dlatego chyba ten cykl pójdzie na straty😞
co myślicie o covidzie i płodności 🤔
a ma gorączkę? Największy problem to chyba z gorączką jest, zabijajcie za wszelką cenę, a może się uda bez większych strat

a ma gorączkę? Największy problem to chyba z gorączką jest, zabijajcie za wszelką cenę, a może się uda bez większych strat
Właśnie nigdy nie miał gorączki przy covidzie 😝
W sumie to odkąd jesteśmy razem to nigdy nie miał 😄😄😄 Będzie chyba dla nas test życia jak kiedyś mu się pojawi te 36,7 😂😂😂

To ja w zawodzie akurat pracuję :D
I zadowolona jesteś? W sumie budownictwo to już konkret, moje IŚ najpierw na AGH to był śmiech na sali, dopiero na UR na magisterce zobaczyłam co to prawdziwy projekt :D prowadzący przedmiot "budownictwo II" uznał że wszyscy na pewno mieliśmy podstawy budownictwa na inżynierce, a na AGH nic takiego nie było, jedynie podstawy AutoCADa. Pewnie też dużo zależy od wydziału.

Właśnie nigdy nie miał gorączki przy covidzie 😝
W sumie to odkąd jesteśmy razem to nigdy nie miał 😄😄😄 Będzie chyba dla nas test życia jak kiedyś mu się pojawi te 36,7 😂😂😂
nie studiowałam wpływu covid na płodność, ale od naszych lekarzy usłyszałam, że przeziębienie nie powinno mieć dużego wpływu na badanie nasienia, jeżeli nie były wdrażane jakieś ostre leki albo nie wystąpiła gorączka (dopytywałam o to, bo akurat mąż był przeziębiony przy badaniu nasienia)

reklama
I zadowolona jesteś? W sumie budownictwo to już konkret, moje IŚ najpierw na AGH to był śmiech na sali, dopiero na UR na magisterce zobaczyłam co to prawdziwy projekt :D prowadzący przedmiot "budownictwo II" uznał że wszyscy na pewno mieliśmy podstawy budownictwa na inżynierce, a na AGH nic takiego nie było, jedynie podstawy AutoCADa. Pewnie też dużo zależy od wydziału.
Tak, jestem zadowolona. Tak mi się pofarciło, że mam swoją działalność w zakresie projektowania i kierownictwa. Studia stacjonarne na PP dały mi ostro w kość ale też sporo nauczyły.

Do góry