reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Tak widziałam że pisałyście o kłuciach no ja jestem po zastrzyku w piątek a teraz boli mnie jajnik z którego powinnam mieć owu. Ale już jajeczko powinno pęknąć wiec nie wiem skąd ten ból. Mam nadzieję że to nie torbiel bo nie mam siły znowu się męczyć 😥

reklama
hejo! Nie odzywam się dziś bo cały dzień przespałam. Czuje się jakby mnie jakieś choróbsko brało. Zrobiłam sobie rano test płytkowy jakiś z apteki i jak zwykle zobaczyłam cień ale mówię nieee, to moja głowa. Będąc w piekarni kupiłam sobie 2 pinki :) i zrobiłam przed chwilą. Weźcie udział po raz kolejny w moim festiwalu cieni :) Ja widzę, pierwszy raz widzę mega cień na pinku 🤷‍♀️ Jutro rano tez zrobię :) rzućcie okiem i powiedzcie, ze jestem ZJEBANA 🤣 Nie potrafię zrobić dobrego zdjęcia nawet iPhonem 🤦‍♀️
Na pierwszym foto widać coś... oby to😉

hejo! Nie odzywam się dziś bo cały dzień przespałam. Czuje się jakby mnie jakieś choróbsko brało. Zrobiłam sobie rano test płytkowy jakiś z apteki i jak zwykle zobaczyłam cień ale mówię nieee, to moja głowa. Będąc w piekarni kupiłam sobie 2 pinki :) i zrobiłam przed chwilą. Weźcie udział po raz kolejny w moim festiwalu cieni :) Ja widzę, pierwszy raz widzę mega cień na pinku 🤷‍♀️ Jutro rano tez zrobię :) rzućcie okiem i powiedzcie, ze jestem ZJEBANA 🤣 Nie potrafię zrobić dobrego zdjęcia nawet iPhonem 🤦‍♀️
Powiem tak widzę, ale pinki mimo, ze niektóre z dziewczyn nie widzialy nigdy to ja widzialam na kilku swoich tez kreskę fabryczną i to dosc mocno odbijajacą sie jak u Ciebie. Widzę ale pytanie czy to zdjecie jest do 5 min? Jesli nie, daj Boże z calego serca życzę Ci by jutro byla wyraźniejsza. U mnie nigdy nie była, albo taka sama albo zerowa. Kibicuję Ci w tym momencie bardzo❤ bo sama tez wrzucam takie testy i zawsze bardzo liczę na poranek i wyrazniejszy cień kreski albo kreskę. Jutro od rana od 6 czekam na Twoj test POZYTYWNY.

Powiem tak widzę, ale pinki mimo, ze niektóre z dziewczyn nie widzialy nigdy to ja widzialam na kilku swoich tez kreskę fabryczną i to dosc mocno odbijajacą sie jak u Ciebie. Widzę ale pytanie czy to zdjecie jest do 5 min? Jesli nie, daj Boże z calego serca życzę Ci by jutro byla wyraźniejsza. U mnie nigdy nie była, albo taka sama albo zerowa. Kibicuję Ci w tym momencie bardzo❤ bo sama tez wrzucam takie testy i zawsze bardzo liczę na poranek i wyrazniejszy cień kreski albo kreskę. Jutro od rana od 6 czekam na Twoj test POZYTYWNY.
Od razu po zrobiłam zdjęcie :) zobaczymy rano, nie napalam się 😬

reklama
Do góry