reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Witam się i od razu proszę o instrukcje, o co chodzi z tymi terminami z pierwszego postu, bo w temacie starań to mój pierwszy post :)
Chwilowo czekam na wizytę u gina po poronieniu, więc nie "staram się", ale chciałabym zacząć, jak tylko dostaniemy zielone światło.

@Elph cześć! 👋😁
Tak myślałam co tu robisz jak polajkowałaś mój wpis, aż sprawdziłam czy nie pomyliłam wątków :D miło Cię tu widzieć :)
Daty to zapisy na testowanie, jak będziesz wiedzieć kiedy może Ci wyjść pozytywny test to prosisz prowadzącą wątek o wpisanie na daną datę :) a jak np nie będziesz mieć zielonego światła to możesz się wpisać na tryb pauzujący.

Dobra wizualka to jest sztuka :)
Nawet myślałam iść w tym kierunku ale życie się inaczej potoczyło :D

Nawet myślałam iść w tym kierunku ale życie się inaczej potoczyło :D
Tak bywa :) Najważniejsze, żeby to co robimy sprawiało nam radość. A to czy jest to pokrewne z naszymi studiami czy nie to nie ma żadnego znaczenia :) Dla mnie najważniejsze osiągnięcie z czasu studiów to znalezienie partnera :) Wy też poznaliście się na studiach i to jest super :)

Tak bywa :) Najważniejsze, żeby to co robimy sprawiało nam radość. A to czy jest to pokrewne z naszymi studiami czy nie to nie ma żadnego znaczenia :) Dla mnie najważniejsze osiągnięcie z czasu studiów to znalezienie partnera :) Wy też poznaliście się na studiach i to jest super :)
Też mam męża poznanego na mieszkaniu studenckim 🧐

@997tenNumerToKlopoty 😁😁😁
IMG_20230312_224420.jpg

reklama
O też tak mówię, że ze studiów przynajmniej wyniosłam męża :D

Do góry