Avy
Fanka BB :)
Dobra wizualka to jest sztukaNie myśl sobie że ten projekt to taki poważny, umiem robić tylko wizualizacje w 3D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra wizualka to jest sztukaNie myśl sobie że ten projekt to taki poważny, umiem robić tylko wizualizacje w 3D
Brawa za determinacjęOho @Madame JS ciśnie do przodu i jest na stronie 257 z 491
@Madame JS dajesz maleńka, już jesteś za połowąBrawa za determinację
Tak myślałam co tu robisz jak polajkowałaś mój wpis, aż sprawdziłam czy nie pomyliłam wątków miło Cię tu widziećWitam się i od razu proszę o instrukcje, o co chodzi z tymi terminami z pierwszego postu, bo w temacie starań to mój pierwszy post
Chwilowo czekam na wizytę u gina po poronieniu, więc nie "staram się", ale chciałabym zacząć, jak tylko dostaniemy zielone światło.
@Elph cześć!
Nawet myślałam iść w tym kierunku ale życie się inaczej potoczyłoDobra wizualka to jest sztuka
Tak bywa Najważniejsze, żeby to co robimy sprawiało nam radość. A to czy jest to pokrewne z naszymi studiami czy nie to nie ma żadnego znaczenia Dla mnie najważniejsze osiągnięcie z czasu studiów to znalezienie partnera Wy też poznaliście się na studiach i to jest superNawet myślałam iść w tym kierunku ale życie się inaczej potoczyło
Też mam męża poznanego na mieszkaniu studenckimTak bywa Najważniejsze, żeby to co robimy sprawiało nam radość. A to czy jest to pokrewne z naszymi studiami czy nie to nie ma żadnego znaczenia Dla mnie najważniejsze osiągnięcie z czasu studiów to znalezienie partnera Wy też poznaliście się na studiach i to jest super
Widziałam… na necie tez lata notatka która napisali policjanci po ten interwencji Wyleci z roboty i ona i ten, który wrzucił to do neta
O też tak mówię, że ze studiów przynajmniej wyniosłam mężaTak bywa Najważniejsze, żeby to co robimy sprawiało nam radość. A to czy jest to pokrewne z naszymi studiami czy nie to nie ma żadnego znaczenia Dla mnie najważniejsze osiągnięcie z czasu studiów to znalezienie partnera Wy też poznaliście się na studiach i to jest super