Nasturtium
Fanka BB :)
22 albo 24, nie pamiętam. Tylko to było bez wcześniejszej stymulacji.Az musialam przeliczyć na dni
Strasznie długo mu zeszło... a ile mial mm jak dałaś zastrzyk?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
22 albo 24, nie pamiętam. Tylko to było bez wcześniejszej stymulacji.Az musialam przeliczyć na dni
Strasznie długo mu zeszło... a ile mial mm jak dałaś zastrzyk?
jak zrobiłaś sos pomidorowy z orzechów?Ja ostatnio zrobiłam z nich sos pomidory na zimno, mój facet smakowo akurat średnio je lubi (inne orzechy poza nerkowcami uwielbia), ale sos smakował mu bardzo.
Ja mogę jeść orzechy w każdej ilości, ale wiadomo też, że przesadzać nie można. Chociaż ja to ze 100g dziennie na pewno zjem, jak nie więcej.
sos pomidorowy z orzechów? jak to?Ja ostatnio zrobiłam z nich sos pomidory na zimno, mój facet smakowo akurat średnio je lubi (inne orzechy poza nerkowcami uwielbia), ale sos smakował mu bardzo.
Ja mogę jeść orzechy w każdej ilości, ale wiadomo też, że przesadzać nie można. Chociaż ja to ze 100g dziennie na pewno zjem, jak nie więcej.
a jak Ci w ogóle na tych pudełkach?Mam dziś Brownie z fasoli xd![]()
Zmieliłam w młynku, przecier, przyprawy, oliwa, autorski konceptjak zrobiłaś sos pomidorowy z orzechów?![]()
Chociaż językowo wiem, że wtopa, bo z orzechów to może być tylko sos orzechowyZmieliłam w młynku, przecier, przyprawy, oliwa, autorski koncept.
ej ja nie mam butelki w drugim rzędzie na telefonie (ani na apce, ani w przeglądarce), dałam spację, ale u mnie nic to nie zmieniło@pluto_nova aby ratować dobra passę wątku musisz wysikać pozytyw w swój dzień, nie interesuje nas, że to będzie 7dpo
I mogę mieć głupią prośbę? Czy mogłabyś pomiędzy butelką przy staramsiebardzo a tym przecinkiem za nią postawić spację? Albo między przecinkiem a następną osobą? Bo na tel ta butelka przechodzi przez to do następnego rzędu i jest niewidoczna, a ja lubię sobie patrzeć na te pierwsza stronę na poprawienie humoruwybacz, że Ci zawracam dupe takimi pierdolami, mam nawalone, wiem
![]()
Napisałam już w odpowiedzi na pytanie @LadyCaro, to nie będę powielać, a co do mojego patrzenia na kcal- niby nie muszę, ale zaraz będę od jednej skrajności w drugąsos pomidorowy z orzechów? jak to?
Orzechy generalnie są dobre, ale bardzo tłuste, Ty akurat nie musisz patrzeć na kcal, ale ja muszę się pilnować żeby nie dowalić sobie 300kcal w kilku orzechach![]()
Myślę, że 2023 to po prostu dobry rok dla "starych" staraczek. @lady_in_blue @Zazuu @Lady With Cats już są na mamusiach. Oczywiście nie mówmy hop. Ale mam nadzieję, że dobre flow utrzyma się również dla Ciebie.może po weekendzie przy dobrych przyrostach będzie mi łatwiej oswoić się z tą myślą.
dziękuję, teraz jest ekstra!ej ja nie mam butelki w drugim rzędzie na telefonie (ani na apce, ani w przeglądarce), dałam spację, ale u mnie nic to nie zmieniło