reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Jeszcze was troche pomęczę tymi wynikami, ale jestem załamana max… jakby właśnie cały świat mi się zawalił….

Ogólnie no gorączka gorączka, ale wcześniej w te ciąże jakoś tez nie zachodziłam, wiec obstawiam, ze wcale lepiej nie było…

Czy rzeczywiście udało się komuś dieta i suplami podnieść wyniki (nigdy nie skupiałam się na tych wątkach bo mnie nie dotyczyły :( ) mamy tez już w sumie androloga umówionego na poniedziałek wiec zobaczymy co powie…
Twój facet ma super wyniki jeżeli chodzi o ilość plemnikow i wielkość samej próbki. W tej jednej próbce macie ok. 760.000 prawidłowych plemnikow, to o ok. 759.999 więcej plemnikow niż potrzebujecie :)
Naprawdę, to nie są tragiczne wyniki kochana!

Ale jak najbardziej warto je poprawić :) dieta i suple podobno dużo dają, naczytałam się dużo pozytywnych historii, choć sama jeszcze nie miałam okazji się przekonać :)

Na pewno dużo Wam powie androlog, pewnie zbada mężowi hormony i zrobi mu usg jąder, żeby wykluczyć jakieś wady budowy. Jeżeli uzna, że mąż wymaga leczenia, to też mi wypisze leki

reklama
Do góry