Serio
Fanka BB :)
Teraz aż miło popatrzećnie no dobrze, że mi powiedziałaś bo u mnie przed zmianą było tak samo jak na screenach Dla mnie było ok
Dziękujemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz aż miło popatrzećnie no dobrze, że mi powiedziałaś bo u mnie przed zmianą było tak samo jak na screenach Dla mnie było ok
Twój facet ma super wyniki jeżeli chodzi o ilość plemnikow i wielkość samej próbki. W tej jednej próbce macie ok. 760.000 prawidłowych plemnikow, to o ok. 759.999 więcej plemnikow niż potrzebujecieJeszcze was troche pomęczę tymi wynikami, ale jestem załamana max… jakby właśnie cały świat mi się zawalił….
Ogólnie no gorączka gorączka, ale wcześniej w te ciąże jakoś tez nie zachodziłam, wiec obstawiam, ze wcale lepiej nie było…
Czy rzeczywiście udało się komuś dieta i suplami podnieść wyniki (nigdy nie skupiałam się na tych wątkach bo mnie nie dotyczyły ) mamy tez już w sumie androloga umówionego na poniedziałek wiec zobaczymy co powie…
a no to już niedługo20 marca mamy termin dopiero
A pamiętacie, ze dziś dzien mężczyzny chyba wy im masaż musicie zrobić dziśja dzisiaj jak wroce z pracy to też sobie zapodam i każę mężowi zrobić sobie masaż na koniec ciężkiego tygodnia, a co mi tam
Masaż jajecA pamiętacie, ze dziś dzien mężczyzny chyba wy im masaż musicie zrobić dziś
ale piąteczek to dzień lizania ci........a i dzień kobiet był w środę tak tylko przypominamA pamiętacie, ze dziś dzien mężczyzny chyba wy im masaż musicie zrobić dziś
mój dostał kurtkę, nie starczy? żart, mąż od jakiegoś czasu ma dzień chłopaka prawie codziennie bo ja mam zakaz uprawiania seksuA pamiętacie, ze dziś dzien mężczyzny chyba wy im masaż musicie zrobić dziś
Z tym lizaniem pierwsze słyszę. Ale ja tam taki prezent zaliczyłam na dzien kobiet jako gre wstepnąale piąteczek to dzień lizania ci........a i dzień kobiet był w środę tak tylko przypominam
mi tak kiedyś mój mężu powiedział to lałam ze śmiechu musiałam puścić dalej sorry bo co przypomnę sobie to banana mam na ryjkuZ tym lizaniem pierwsze słyszę. Ale ja tam taki prezent zaliczyłam na dzien kobiet jako gre wstepną
Więc dziś służę mężowi.