amusedxxx
Fanka BB :)
Ale krecha u mnie wczoraj przy 9dc nawet cienia nie było. Długie masz cykle?Dziewczyny co sądzicie, a ja dopiero 9dc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale krecha u mnie wczoraj przy 9dc nawet cienia nie było. Długie masz cykle?Dziewczyny co sądzicie, a ja dopiero 9dc.
Ja to mam problem z tymi owulakami bo przez kilka dni jest bardzo intensywna ta krecha i nie mam pojęcia kiedy jest ten pikSuper, czekam na to właśnie u siebie. Może cos sie wykluje za 3 dni.
Nie ma sensu. pęcherzyk pęka 14-72 poSzybko update ode mnie. Juz po IUI, rano byl zastrzyk ovi.
Teraz tylko czekać i ewentualnie poprawić w weekend
Czy jest sens robic teraz testy owu? Czy zastrzyk zafałszuje wynik? Usg mam we wtorek zeby sie upewnić czy pękły pęcherzyki.
28 zwykle, ostatnio 27Ale krecha u mnie wczoraj przy 9dc nawet cienia nie było. Długie masz cykle?
Myślę, ze czas na bzykanko trzonowankoDziewczyny co sądzicie, a ja dopiero 9dc.
U mnie tez ostatnie 3 cykle po 27 dni28 zwykle, ostatnio 27
Trzymam kciuki za bombelkaSzybko update ode mnie. Juz po IUI, rano byl zastrzyk ovi.
Teraz tylko czekać i ewentualnie poprawić w weekend
Czy jest sens robic teraz testy owu? Czy zastrzyk zafałszuje wynik? Usg mam we wtorek zeby sie upewnić czy pękły pęcherzyki.
No właśnie kończę robić placka po węgiersku i wskakuje w sexi bieliznę i będę czekać aż wróci z pracy i zobaczymyMyślę, ze czas na bzykanko trzonowanko
Superancko, tak trzymać. Działamy, działamy dziewczętaNo właśnie kończę robić placka po węgiersku i wskakuje w sexi bieliznę i będę czekać aż wróci z pracy i zobaczymy
Brownie to zawsze pozytyw.Wydaje mi się, że pozytyw. Ja też w tym meisiącu miała owu 6 dni wczesniej