Nasturtium
Fanka BB :)
22 albo 24, nie pamiętam. Tylko to było bez wcześniejszej stymulacji.Az musialam przeliczyć na dni
Strasznie długo mu zeszło... a ile mial mm jak dałaś zastrzyk?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
22 albo 24, nie pamiętam. Tylko to było bez wcześniejszej stymulacji.Az musialam przeliczyć na dni
Strasznie długo mu zeszło... a ile mial mm jak dałaś zastrzyk?
jak zrobiłaś sos pomidorowy z orzechów?Ja ostatnio zrobiłam z nich sos pomidory na zimno, mój facet smakowo akurat średnio je lubi (inne orzechy poza nerkowcami uwielbia), ale sos smakował mu bardzo.
Ja mogę jeść orzechy w każdej ilości, ale wiadomo też, że przesadzać nie można. Chociaż ja to ze 100g dziennie na pewno zjem, jak nie więcej.
sos pomidorowy z orzechów? jak to?Ja ostatnio zrobiłam z nich sos pomidory na zimno, mój facet smakowo akurat średnio je lubi (inne orzechy poza nerkowcami uwielbia), ale sos smakował mu bardzo.
Ja mogę jeść orzechy w każdej ilości, ale wiadomo też, że przesadzać nie można. Chociaż ja to ze 100g dziennie na pewno zjem, jak nie więcej.
a jak Ci w ogóle na tych pudełkach?Mam dziś Brownie z fasoli xd
Zmieliłam w młynku, przecier, przyprawy, oliwa, autorski koncept .jak zrobiłaś sos pomidorowy z orzechów?
Chociaż językowo wiem, że wtopa, bo z orzechów to może być tylko sos orzechowy .Zmieliłam w młynku, przecier, przyprawy, oliwa, autorski koncept .
ej ja nie mam butelki w drugim rzędzie na telefonie (ani na apce, ani w przeglądarce), dałam spację, ale u mnie nic to nie zmieniło@pluto_nova aby ratować dobra passę wątku musisz wysikać pozytyw w swój dzień, nie interesuje nas, że to będzie 7dpo
I mogę mieć głupią prośbę? Czy mogłabyś pomiędzy butelką przy staramsiebardzo a tym przecinkiem za nią postawić spację? Albo między przecinkiem a następną osobą? Bo na tel ta butelka przechodzi przez to do następnego rzędu i jest niewidoczna, a ja lubię sobie patrzeć na te pierwsza stronę na poprawienie humoru wybacz, że Ci zawracam dupe takimi pierdolami, mam nawalone, wiem
Napisałam już w odpowiedzi na pytanie @LadyCaro, to nie będę powielać, a co do mojego patrzenia na kcal- niby nie muszę, ale zaraz będę od jednej skrajności w drugą. Szkoda tylko, że moje wyniki się dzięki temu nie poprawiły, ale wierzę, że po prostu nie nadążyły za wzrostem wagi, ale będą współpracować ze stymulacją.sos pomidorowy z orzechów? jak to?
Orzechy generalnie są dobre, ale bardzo tłuste, Ty akurat nie musisz patrzeć na kcal, ale ja muszę się pilnować żeby nie dowalić sobie 300kcal w kilku orzechach
Myślę, że 2023 to po prostu dobry rok dla "starych" staraczek. @lady_in_blue @Zazuu @Lady With Cats już są na mamusiach. Oczywiście nie mówmy hop. Ale mam nadzieję, że dobre flow utrzyma się również dla Ciebie. Cóż nam innego nie pozostaje jak wiara i nadzieja, że będzie wszystko dobrze. Tylko to nas trzyma żeby każdego dnia podnosić się po tych kopach w tyłek od życiamoże po weekendzie przy dobrych przyrostach będzie mi łatwiej oswoić się z tą myślą.
dziękuję, teraz jest ekstra!ej ja nie mam butelki w drugim rzędzie na telefonie (ani na apce, ani w przeglądarce), dałam spację, ale u mnie nic to nie zmieniło