Nasturtium
Fanka BB :)
U mnie pękł po około 120 h.Nie ma sensu. pęcherzyk pęka 14-72 po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie pękł po około 120 h.Nie ma sensu. pęcherzyk pęka 14-72 po
ja dzisiaj jak wroce z pracy to też sobie zapodam i każę mężowi zrobić sobie masaż na koniec ciężkiego tygodnia, a co mi tam
O, masaż to bardzo dobry pomysł .ja dzisiaj jak wroce z pracy to też sobie zapodam i każę mężowi zrobić sobie masaż na koniec ciężkiego tygodnia, a co mi tam
nie gniewam się w końcu do mojego terminu testowania jeszcze trochę w przyszłym tygodniu będę jeszcze sprawdzać hcg więc najwyżej bym się przypomniała jak będzie ok
Az musialam przeliczyć na dniU mnie pękł po około 120 h.
trzy dziennie pokrywają 100% zapotrzebowania mój mąż też je, one ogólnie dobrze działają na organizm i warto je jeść, a trzy sztuki dziennie to tyle co nicO, masaż to bardzo dobry pomysł .
Mój na szczęście robi mi bez problemu, a potrafi to zrobić bardzo fajnie, też go dzisiaj chyba w ten sposób wykorzystam.
W ogóle pamiętam, że chyba kupowałaś orzechy brazylisjkie, ile dziennie warto zjeść żeby pokryć zapotrzebowanie na selen?
Chyba wam a nie sobieja dzisiaj jak wroce z pracy to też sobie zapodam i każę mężowi zrobić sobie masaż na koniec ciężkiego tygodnia, a co mi tam
może po weekendzie przy dobrych przyrostach będzie mi łatwiej oswoić się z tą myślą.Chyba wam a nie sobie
Ja ostatnio zrobiłam z nich sos pomidory na zimno, mój facet smakowo akurat średnio je lubi (inne orzechy poza nerkowcami uwielbia), ale sos smakował mu bardzo.trzy dziennie pokrywają 100% zapotrzebowania mój mąż też je, one ogólnie dobrze działają na organizm i warto je jeść, a trzy sztuki dziennie to tyle co nic
Baaaardzo trzymam kciuki za mega przyrost, kakao da dobry wynik .może po weekendzie przy dobrych przyrostach będzie mi łatwiej oswoić się z tą myślą.