reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
ja dzisiaj jak wroce z pracy to też sobie zapodam :) i każę mężowi zrobić sobie masaż na koniec ciężkiego tygodnia, a co mi tam :D
O, masaż to bardzo dobry pomysł 🙂.
Mój na szczęście robi mi bez problemu, a potrafi to zrobić bardzo fajnie, też go dzisiaj chyba w ten sposób wykorzystam.
W ogóle pamiętam, że chyba kupowałaś orzechy brazylisjkie, ile dziennie warto zjeść żeby pokryć zapotrzebowanie na selen?

Jeeeessssuuuu! Toż ja @hachette nie wpisałam 🍼! No normalnie wstyd! Już naprawiłam!
Sorry My Bad GIF by South Park
nie gniewam się 💗 :) w końcu do mojego terminu testowania jeszcze trochę :) w przyszłym tygodniu będę jeszcze sprawdzać hcg więc najwyżej bym się przypomniała jak będzie ok ;)

O, masaż to bardzo dobry pomysł 🙂.
Mój na szczęście robi mi bez problemu, a potrafi to zrobić bardzo fajnie, też go dzisiaj chyba w ten sposób wykorzystam.
W ogóle pamiętam, że chyba kupowałaś orzechy brazylisjkie, ile dziennie warto zjeść żeby pokryć zapotrzebowanie na selen?
trzy dziennie pokrywają 100% zapotrzebowania :) mój mąż też je, one ogólnie dobrze działają na organizm i warto je jeść, a trzy sztuki dziennie to tyle co nic ;)

trzy dziennie pokrywają 100% zapotrzebowania :) mój mąż też je, one ogólnie dobrze działają na organizm i warto je jeść, a trzy sztuki dziennie to tyle co nic ;)
Ja ostatnio zrobiłam z nich sos pomidory na zimno, mój facet smakowo akurat średnio je lubi (inne orzechy poza nerkowcami uwielbia), ale sos smakował mu bardzo:).
Ja mogę jeść orzechy w każdej ilości, ale wiadomo też, że przesadzać nie można. Chociaż ja to ze 100g dziennie na pewno zjem, jak nie więcej.

reklama
Do góry