reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
ja dzisiaj jak wroce z pracy to też sobie zapodam :) i każę mężowi zrobić sobie masaż na koniec ciężkiego tygodnia, a co mi tam :D
O, masaż to bardzo dobry pomysł 🙂.
Mój na szczęście robi mi bez problemu, a potrafi to zrobić bardzo fajnie, też go dzisiaj chyba w ten sposób wykorzystam.
W ogóle pamiętam, że chyba kupowałaś orzechy brazylisjkie, ile dziennie warto zjeść żeby pokryć zapotrzebowanie na selen?

Jeeeessssuuuu! Toż ja @hachette nie wpisałam 🍼! No normalnie wstyd! Już naprawiłam!
Sorry My Bad GIF by South Park
nie gniewam się 💗 :) w końcu do mojego terminu testowania jeszcze trochę :) w przyszłym tygodniu będę jeszcze sprawdzać hcg więc najwyżej bym się przypomniała jak będzie ok ;)

O, masaż to bardzo dobry pomysł 🙂.
Mój na szczęście robi mi bez problemu, a potrafi to zrobić bardzo fajnie, też go dzisiaj chyba w ten sposób wykorzystam.
W ogóle pamiętam, że chyba kupowałaś orzechy brazylisjkie, ile dziennie warto zjeść żeby pokryć zapotrzebowanie na selen?
trzy dziennie pokrywają 100% zapotrzebowania :) mój mąż też je, one ogólnie dobrze działają na organizm i warto je jeść, a trzy sztuki dziennie to tyle co nic ;)

trzy dziennie pokrywają 100% zapotrzebowania :) mój mąż też je, one ogólnie dobrze działają na organizm i warto je jeść, a trzy sztuki dziennie to tyle co nic ;)
Ja ostatnio zrobiłam z nich sos pomidory na zimno, mój facet smakowo akurat średnio je lubi (inne orzechy poza nerkowcami uwielbia), ale sos smakował mu bardzo:).
Ja mogę jeść orzechy w każdej ilości, ale wiadomo też, że przesadzać nie można. Chociaż ja to ze 100g dziennie na pewno zjem, jak nie więcej.

reklama
Do góry