reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Ja miałam dzięki Wam i forum zrobioną trombofilię, zespół antyfosfolipidowy na własną rękę. Z poleceń innych lekarzy te białka S i C.
Immunolog zleciła mi ten profil limofocytowy i immunoglobuliny wszystkie plus przeciwciała na pneumokoki jakieś 🤷‍♀️ (ale to chyba bardzo indywidualnie ze względu na chorobę przewlekłą ale mogę się mylić).
I w sumie usłyszałam że nie ma już u mnie co badać hehe, bo przyniosłam tego całą teczkę, ale to dzięki hematologowi mam tyle badań.

reklama
zastanawiam się, czy ejszcze jakieś badania immuno dołożyć, zeby mieć na ta wizytę
ja bym chyba nie robiła, skoro masz tak szybko wizytę. Te badania immuno to jest jakiś kosmos, w sensie jest mega trudno ogarnąć co trzeba zrobić, czego nie robić - to nie jest taka lista jak na pierwszej stronie Staraczek. Wydaje mi się więc, że może lepiej robić je już według wskazań lekarza, bo zrobisz teraz i się okaże, że nie te co potrzebne, albo że w jakimś złym momencie, albo jakieś trzeba robić razem i musisz powtarzać - i wywalisz na to więcej kasy niż na drugą wizytę u lekarza.

nie no wiecie, do Paśnika to raczej chodzą laski już z jakimiś mega rozjechanymi wynikami. Nie będę nikomu miejsca zabierac moim jednym, pojedynczym badaniem :D

Na immunologii się nie znam, więc wam nie pomogę!

@pluto_nova przyszedł u mnie @ dopiero wczoraj po trybie pauza, więc nie ma mocnych nie zatestuję w marcu, bo nie zdążę, bo będę 7 dpo max, więc mnie wypisz z 30.03 :(
Aaaa i nie wiem która mi mówiła, że seks na wywołanie okresu - zadziałało - dzień w dzień i nagle się czerwona komnata otworzyła :)

@LadyCaro tylko bez żadnych smuteczków kochana, Ty jesteś mega silna babka więc ogarniesz kolejną kłodę pod nogi, dobremu człowiekowi zawsze wiatr w oczy, tak już jest niestety

@997tenNumerToKlopoty wzruszającą masz historię i udowadniasz, że miłość zwycięża wszystko. Kiedy testujesz? oscypki możesz mi paczką wysyłać jak masz za dużo :)

Mówić mi tu prędko czy jakieś 2 kreski się szykują u kogoś? Nie wiem kiedy wrócę w tryb czytania na bieżąco zamiast gonienia was od tyłu...

o kurde, ale niefart 😔 ale ma gorączkę? Przekładacie badanie?
Wygląda mi to na ostre zapalenie zatok😷 wczoraj stan podgorączkowy, zobaczymy co będzie dzisiaj. Być może wybierze się do jakiegoś laryngologa. Dzisiejsze badanie odwołał, a kiedy je ostatecznie zrobi to jeszcze się zobaczy.

Jeeeessssuuuu! Toż ja @hachette nie wpisałam 🍼! No normalnie wstyd! Już naprawiłam!
Sorry My Bad GIF by South Park

Na immunologii się nie znam, więc wam nie pomogę!

@pluto_nova przyszedł u mnie @ dopiero wczoraj po trybie pauza, więc nie ma mocnych nie zatestuję w marcu, bo nie zdążę, bo będę 7 dpo max, więc mnie wypisz z 30.03 :(
Aaaa i nie wiem która mi mówiła, że seks na wywołanie okresu - zadziałało - dzień w dzień i nagle się czerwona komnata otworzyła :)

@LadyCaro tylko bez żadnych smuteczków kochana, Ty jesteś mega silna babka więc ogarniesz kolejną kłodę pod nogi, dobremu człowiekowi zawsze wiatr w oczy, tak już jest niestety

@997tenNumerToKlopoty wzruszającą masz historię i udowadniasz, że miłość zwycięża wszystko. Kiedy testujesz? oscypki możesz mi paczką wysyłać jak masz za dużo :)

Mówić mi tu prędko czy jakieś 2 kreski się szykują u kogoś? Nie wiem kiedy wrócę w tryb czytania na bieżąco zamiast gonienia was od tyłu...
Mogę wysłać do paczkomatu 😬 jutro spróbuje i po weekendzie :)

reklama
Do góry