reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Też bym wyszła z tego założenia, masz konkretny trop co jest do leczenia i tu raczej każdy immunolog pewnie da podobne zalecenia, a już będziesz działać w temacie zamiast czekać bezczynnie. Przynajmniej ja jestem taka w gorącej wodzie kąpana :D
Tak więc zaklepuj termin i za tydzień będziesz już wszystko wiedzieć. Mam nadzieję że pani doktor zrobi dobre wrażenie :) na mnie zrobiła, wszystko dokładnie tłumaczyła, trochę wydawała się pozytywnie zakręcona a przekazała przy tym tyle informacji że nie byłam w stanie spamiętać. Ja jedynie do niej nie wróciłam już na ostatnią wizytę bo mi było szkoda kasy na badania allo mlr i kir, pewnie po trzecim poronieniu (tfu tfu) już bym zrobiła i wróciła.
no właśnie o to chodzi, ja mam do konsultacji 1 wynik tak na dobrą sprawę. Więc też nie mam co wydawać na to 500 ziko 😅
Umówiłam się na za tydzień, ale zastanawiam się czy nie lepiej się umówić później, jak już będę miała wyniki biopsji.

reklama
no właśnie o to chodzi, ja mam do konsultacji 1 wynik tak na dobrą sprawę. Więc też nie mam co wydawać na to 500 ziko 😅
Umówiłam się na za tydzień, ale zastanawiam się czy nie lepiej się umówić później, jak już będę miała wyniki biopsji.
A długo jeszcze musisz czekać? Najwyżej zaklep też późniejszy termin i jak już się namyslisz to któryś odwołasz :D

I widzisz @LadyCaro, już jest plan działania 🤗 nawet jak będzie jeszcze weryfikowany i modyfikowany, to pierwszy krok wykonany 💪🏻 jeszcze parę pysznych bułek, może kilka drinków i już będzie można spojrzeć na wszystko nieco łaskawszym okiem 😉 jesteś silna babka i rozjedziesz ten problem!
Co nie zmienia oczywiście faktu, że los jest chujkiem 😬

U mnie można wpisać 🩸. Dodatkowo, po trzech miesiącach kuracji na poprawę nasienia, na dzień przed kolejnym badaniem, Stary mi taki chory wrócił z delegacji…. że aż się zaśmiałam😆 dopiero potem zainteresowałam się czy mogę mu jakoś pomóc w chorobie ☹️
Także nie pozostaje mi nic innego jak jednak przejść trochę w tryb „mam wyjebane”. Zrobię chyba detox od supli, jedynie q10 zostawię bo mniej zmarszczony pyszczek zawsze spoko 😅
I chyba sobie jakieś bilety lotnicze do ciepełka kupię bo co mi innego w tej chwili zostało 🫠
Za resztę testujących nieustające 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 a za pozostałe Dziewczyny, z większymi przebojami - nawet podwójne 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

U mnie można wpisać 🩸. Dodatkowo, po trzech miesiącach kuracji na poprawę nasienia, na dzień przed kolejnym badaniem, Stary mi taki chory wrócił z delegacji…. że aż się zaśmiałam😆 dopiero potem zainteresowałam się czy mogę mu jakoś pomóc w chorobie ☹️
Także nie pozostaje mi nic innego jak jednak przejść trochę w tryb „mam wyjebane”. Zrobię chyba detox od supli, jedynie q10 zostawię bo mniej zmarszczony pyszczek zawsze spoko 😅
I chyba sobie jakieś bilety lotnicze do ciepełka kupię bo co mi innego w tej chwili zostało 🫠
Za resztę testujących nieustające 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 a za pozostałe Dziewczyny, z większymi przebojami - nawet podwójne 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
o kurde, ale niefart 😔 ale ma gorączkę? Przekładacie badanie?

@LadyCaro Superaśnie że już jesteś umówiona 🥳
Nie wiem jak inni immunolodzy, ale ta moja babka niebardzo patrzyła na rzeczy stricte ginekologiczne na 1 wizycie. Bardzo była zafiksowana na tych swoich białkach limfocytach itp.
Może na kolejnej wizycie to ogarnie holistycznie 😅.
A zawsze też można napisać przed wizytą zapytanie na znanylekarz czy na maila jeśli jest. Ja zawsze walę drzwiami i oknami 🤣 i nawet najsłynniejszy prof. Odpisał mi na znanym lekarzu. 2 słowa nic niewnoszące, ale zawsze 😆.

@LadyCaro Superaśnie że już jesteś umówiona 🥳
Nie wiem jak inni immunolodzy, ale ta moja babka niebardzo patrzyła na rzeczy stricte ginekologiczne na 1 wizycie. Bardzo była zafiksowana na tych swoich białkach limfocytach itp.
Może na kolejnej wizycie to ogarnie holistycznie 😅.
A zawsze też można napisać przed wizytą zapytanie na znanylekarz czy na maila jeśli jest. Ja zawsze walę drzwiami i oknami 🤣 i nawet najsłynniejszy prof. Odpisał mi na znanym lekarzu. 2 słowa nic niewnoszące, ale zawsze 😆.
zastanawiam się, czy ejszcze jakieś badania immuno dołożyć, zeby mieć na ta wizytę

reklama
Coś ostatnio los gra z Tobą w trzona 😡. Jaki macie plan, przesuwacie badanie?

Do góry