reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Też bym wyszła z tego założenia, masz konkretny trop co jest do leczenia i tu raczej każdy immunolog pewnie da podobne zalecenia, a już będziesz działać w temacie zamiast czekać bezczynnie. Przynajmniej ja jestem taka w gorącej wodzie kąpana :D
Tak więc zaklepuj termin i za tydzień będziesz już wszystko wiedzieć. Mam nadzieję że pani doktor zrobi dobre wrażenie :) na mnie zrobiła, wszystko dokładnie tłumaczyła, trochę wydawała się pozytywnie zakręcona a przekazała przy tym tyle informacji że nie byłam w stanie spamiętać. Ja jedynie do niej nie wróciłam już na ostatnią wizytę bo mi było szkoda kasy na badania allo mlr i kir, pewnie po trzecim poronieniu (tfu tfu) już bym zrobiła i wróciła.
no właśnie o to chodzi, ja mam do konsultacji 1 wynik tak na dobrą sprawę. Więc też nie mam co wydawać na to 500 ziko 😅
Umówiłam się na za tydzień, ale zastanawiam się czy nie lepiej się umówić później, jak już będę miała wyniki biopsji.

reklama
no właśnie o to chodzi, ja mam do konsultacji 1 wynik tak na dobrą sprawę. Więc też nie mam co wydawać na to 500 ziko 😅
Umówiłam się na za tydzień, ale zastanawiam się czy nie lepiej się umówić później, jak już będę miała wyniki biopsji.
A długo jeszcze musisz czekać? Najwyżej zaklep też późniejszy termin i jak już się namyslisz to któryś odwołasz :D

I widzisz @LadyCaro, już jest plan działania 🤗 nawet jak będzie jeszcze weryfikowany i modyfikowany, to pierwszy krok wykonany 💪🏻 jeszcze parę pysznych bułek, może kilka drinków i już będzie można spojrzeć na wszystko nieco łaskawszym okiem 😉 jesteś silna babka i rozjedziesz ten problem!
Co nie zmienia oczywiście faktu, że los jest chujkiem 😬

U mnie można wpisać 🩸. Dodatkowo, po trzech miesiącach kuracji na poprawę nasienia, na dzień przed kolejnym badaniem, Stary mi taki chory wrócił z delegacji…. że aż się zaśmiałam😆 dopiero potem zainteresowałam się czy mogę mu jakoś pomóc w chorobie ☹️
Także nie pozostaje mi nic innego jak jednak przejść trochę w tryb „mam wyjebane”. Zrobię chyba detox od supli, jedynie q10 zostawię bo mniej zmarszczony pyszczek zawsze spoko 😅
I chyba sobie jakieś bilety lotnicze do ciepełka kupię bo co mi innego w tej chwili zostało 🫠
Za resztę testujących nieustające 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 a za pozostałe Dziewczyny, z większymi przebojami - nawet podwójne 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

U mnie można wpisać 🩸. Dodatkowo, po trzech miesiącach kuracji na poprawę nasienia, na dzień przed kolejnym badaniem, Stary mi taki chory wrócił z delegacji…. że aż się zaśmiałam😆 dopiero potem zainteresowałam się czy mogę mu jakoś pomóc w chorobie ☹️
Także nie pozostaje mi nic innego jak jednak przejść trochę w tryb „mam wyjebane”. Zrobię chyba detox od supli, jedynie q10 zostawię bo mniej zmarszczony pyszczek zawsze spoko 😅
I chyba sobie jakieś bilety lotnicze do ciepełka kupię bo co mi innego w tej chwili zostało 🫠
Za resztę testujących nieustające 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 a za pozostałe Dziewczyny, z większymi przebojami - nawet podwójne 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
o kurde, ale niefart 😔 ale ma gorączkę? Przekładacie badanie?

@LadyCaro Superaśnie że już jesteś umówiona 🥳
Nie wiem jak inni immunolodzy, ale ta moja babka niebardzo patrzyła na rzeczy stricte ginekologiczne na 1 wizycie. Bardzo była zafiksowana na tych swoich białkach limfocytach itp.
Może na kolejnej wizycie to ogarnie holistycznie 😅.
A zawsze też można napisać przed wizytą zapytanie na znanylekarz czy na maila jeśli jest. Ja zawsze walę drzwiami i oknami 🤣 i nawet najsłynniejszy prof. Odpisał mi na znanym lekarzu. 2 słowa nic niewnoszące, ale zawsze 😆.

@LadyCaro Superaśnie że już jesteś umówiona 🥳
Nie wiem jak inni immunolodzy, ale ta moja babka niebardzo patrzyła na rzeczy stricte ginekologiczne na 1 wizycie. Bardzo była zafiksowana na tych swoich białkach limfocytach itp.
Może na kolejnej wizycie to ogarnie holistycznie 😅.
A zawsze też można napisać przed wizytą zapytanie na znanylekarz czy na maila jeśli jest. Ja zawsze walę drzwiami i oknami 🤣 i nawet najsłynniejszy prof. Odpisał mi na znanym lekarzu. 2 słowa nic niewnoszące, ale zawsze 😆.
zastanawiam się, czy ejszcze jakieś badania immuno dołożyć, zeby mieć na ta wizytę

reklama
Coś ostatnio los gra z Tobą w trzona 😡. Jaki macie plan, przesuwacie badanie?

Do góry