reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
@pluto_nova aby ratować dobra passę wątku musisz wysikać pozytyw w swój dzień, nie interesuje nas, że to będzie 7dpo 😁

I mogę mieć głupią prośbę? Czy mogłabyś pomiędzy butelką przy staramsiebardzo a tym przecinkiem za nią postawić spację? Albo między przecinkiem a następną osobą? Bo na tel ta butelka przechodzi przez to do następnego rzędu i jest niewidoczna, a ja lubię sobie patrzeć na te pierwsza stronę na poprawienie humoru 😅 wybacz, że Ci zawracam dupe takimi pierdolami, mam nawalone, wiem 🤦‍♀️

@pluto_nova aby ratować dobra passę wątku musisz wysikać pozytyw w swój dzień, nie interesuje nas, że to będzie 7dpo 😁

I mogę mieć głupią prośbę? Czy mogłabyś pomiędzy butelką przy staramsiebardzo a tym przecinkiem za nią postawić spację? Albo między przecinkiem a następną osobą? Bo na tel ta butelka przechodzi przez to do następnego rzędu i jest niewidoczna, a ja lubię sobie patrzeć na te pierwsza stronę na poprawienie humoru 😅 wybacz, że Ci zawracam dupe takimi pierdolami, mam nawalone, wiem 🤦‍♀️
Hahahaha mam tak samo nawalone. Ból dla oczu moich durnych.
Ja też proszę o poprawkę 🙏.

reklama
hehe, nie tylko ostatnio 😉 i nie tylko za mną jak widać na przykładzie wielu koleżanek z tego forum 😌 niech się Stary wykuruje, to się zastanowimy jak to rozegrać
No wiem, ja jak już myślę, że coś się układa to się zaraz podwójnie potrzonuje.
A ile Wy się już staracie?

Do góry