reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ja chyba będę mieć bezowulacyjny cykl. Spadek ostry był i 4 dzień powinien być ovu, zazwyczaj paski od 0,50 ładnie przez te 3 dni rosly w wartości a teraz jest tak, ze byl pasek 0,50 a dzis mam 0,28 no gowno jakieś straszne, a temperatura rośnie. Nawet nie patrzę na prognozę flo z ovu, bo ona mi się nie pokrywa nic a nic. Wyciągam wnioski na podstawie oczywiście poprzednich cykli.
Bezowulacyjny to jeszcze gorszy chłam niz owulacyjny bez ciąży jak dla mnie, straszny shit.

Załączniki

• Screenshot_20230310-141507_Flo.jpg
    Screenshot_20230310-141507_Flo.jpg
    88,9 KB · Wyświetleń: 46
Ja chyba będę mieć bezowulacyjny cykl. Spadek ostry był i 4 dzień powinien być ovu, zazwyczaj paski od 0,50 ładnie przez te 3 dni rosly w wartości a teraz jest tak, ze byl pasek 0,50 a dzis mam 0,28 no gowno jakieś straszne, a temperatura rośnie. Nawet nie patrzę na prognozę flo z ovu, bo ona mi się nie pokrywa nic a nic. Wyciągam wnioski na podstawie oczywiście poprzednich cykli.
Bezowulacyjny to jeszcze gorszy chłam niz owulacyjny bez ciąży jak dla mnie, straszny shit.
może warto podskoczyć na usg zobaczyć czy coś tam rośnie?

reklama
Do góry