Nasturtium
Fanka BB :)
Ale męczycie biedną @pluto_nova przy piątku .Hahahaha mam tak samo nawalone. Ból dla oczu moich durnych.
Ja też proszę o poprawkę .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale męczycie biedną @pluto_nova przy piątku .Hahahaha mam tak samo nawalone. Ból dla oczu moich durnych.
Ja też proszę o poprawkę .
Mam dziś Brownie z fasoli xd
może warto podskoczyć na usg zobaczyć czy coś tam rośnie?Ja chyba będę mieć bezowulacyjny cykl. Spadek ostry był i 4 dzień powinien być ovu, zazwyczaj paski od 0,50 ładnie przez te 3 dni rosly w wartości a teraz jest tak, ze byl pasek 0,50 a dzis mam 0,28 no gowno jakieś straszne, a temperatura rośnie. Nawet nie patrzę na prognozę flo z ovu, bo ona mi się nie pokrywa nic a nic. Wyciągam wnioski na podstawie oczywiście poprzednich cykli.
Bezowulacyjny to jeszcze gorszy chłam niz owulacyjny bez ciąży jak dla mnie, straszny shit.
O, smakuje?Mam dziś Brownie z fasoli xd
Jeszcze nie jadłamO, smakuje?
Super, czekam na to właśnie u siebie. Może cos sie wykluje za 3 dni.Dziewczyny co sądzicie, a ja dopiero 9dc.
Wydaje mi się, że pozytyw. Ja też w tym meisiącu miała owu 6 dni wczesniejO, smakuje?