reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dziewczyny, jesteście nieocenione. Wszystkie!!! Kocham Was jak siostry. Tyle porad, tyle podrzuconych lekarzy i już do szpitala nawet chcą dzwonić :D moje laski!

Ray Donovan Love GIF by Showtime

@Elph faktycznie ma termin na teleporade nawet na 16 marca!

@LadyCaro mnie kilka osób (w tym lekarzy i nasza @hachette ) polecało dr Paśnika. Nie byłam u Niego, bo u mnie na razie problemy są „pierwszej linii”, ale patrzę teraz i przyjmuje też w Warszawie, może warto spróbować się umówić?

@LadyCaro mnie kilka osób (w tym lekarzy i nasza @hachette ) polecało dr Paśnika. Nie byłam u Niego, bo u mnie na razie problemy są „pierwszej linii”, ale patrzę teraz i przyjmuje też w Warszawie, może warto spróbować się umówić?
mi się wydaje, ze do niego bardzo trudno sie dostać. A ja potrzebuję dość szybko konsultacji przed wizytą no i niech da Encorton i tyle 😅 pewnie jeśli w tej immuno wyjdzie więcej goowna to już zastanowię się nad jakimś mocno poelcanym lekarzem,a le teraz chyba nie ma sensu

Wlasnie przez to ze on jest taki polecany to ciężko się do niego dostac. Ostatnio ktos pisal ze nie ma terminów na ten rok chyba...

mi się wydaje, ze do niego bardzo trudno sie dostać. A ja potrzebuję dość szybko konsultacji przed wizytą no i niech da Encorton i tyle 😅 pewnie jeśli w tej immuno wyjdzie więcej goowna to już zastanowię się nad jakimś mocno poelcanym lekarzem,a le teraz chyba nie ma sensu
Też bym wyszła z tego założenia, masz konkretny trop co jest do leczenia i tu raczej każdy immunolog pewnie da podobne zalecenia, a już będziesz działać w temacie zamiast czekać bezczynnie. Przynajmniej ja jestem taka w gorącej wodzie kąpana :D
Tak więc zaklepuj termin i za tydzień będziesz już wszystko wiedzieć. Mam nadzieję że pani doktor zrobi dobre wrażenie :) na mnie zrobiła, wszystko dokładnie tłumaczyła, trochę wydawała się pozytywnie zakręcona a przekazała przy tym tyle informacji że nie byłam w stanie spamiętać. Ja jedynie do niej nie wróciłam już na ostatnią wizytę bo mi było szkoda kasy na badania allo mlr i kir, pewnie po trzecim poronieniu (tfu tfu) już bym zrobiła i wróciła.

reklama
DO Paśnika ciężko się dostać. Jedynie jest na fb "leczenie za pomocą doktora P" i tam czesto dziewczyny oddają swoje terminy. Można tez napisać post, że potrzebuję termin gdyby, któraś chciała oddać i zdarza się, że oddają swój termin.

Do góry