Bolilol
Fanka BB :)
cudownieWszystko dobrze, dzięki :-*
Muszę się chyba zapisać na testowanie, ale nie wiem kiedy... ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudownieWszystko dobrze, dzięki :-*
Muszę się chyba zapisać na testowanie, ale nie wiem kiedy... ;-)
PIĘTNAŚCIE!!!!tak jak ostatnio Ile dni po transferze testowałaś?
CO?! No nie, no AZ TAK długo czekać nie będziemy!PIĘTNAŚCIE!!!!
ale jak pęknięty? Że było ciałko żółte już czy widać było pękający dopiero pęcherzyk?Och też dopiero nadrabiam wczorajsze wpisy.
@LadyCaro to wszystko jest w uj niesprawiedliwe ale wierzę, że tak jak dziewczyny tutaj piszą i to da się ogarnąć. Ściskam najmocniej jak potrafię.
@997tenNumerToKlopoty piękna historia! Niech się Wam wiedzie jak najpiękniej. Jako miłośniczka górek i skałek, zazdroszczę Podhala
Update ode mnie: wczoraj o 18:00 na monitoringu był pęknięty pęcherzyk, seks był później, oczywiście za późno, ale przynajmniej było pięknie.
Weekendzik już do nas uśmiecha się coraz śmielej
Należy się nawet! Ludzie kochani ja dziś piłam kawę z napojem mlekopodobnym.. owsianym bez glutenu. A dajcie spokój czułam się jak kombajnista na żniwa tak ten owies "pachniał" i zabijał największą przyjemność dnia.witam się w piąteczek znad białej bułki i po kawie z mlekiem i cukrem. Trudno. Dziś mogę.
należy!Należy się nawet! Ludzie kochani ja dziś piłam kawę z napojem mlekopodobnym.. owsianym bez glutenu. A dajcie spokój czułam się jak kombajnista na żniwa tak ten owies "pachniał" i zabijał największą przyjemność dnia.
I co? Należy mi się druga kawka z mlekiem od krowy czy nie?
ciałka żółtego jeszcze nie, był zapadnięty pęcherzyk, nieregularny, z taką przestrzenią w środku i lekarz powiedział, że tak właśnie wygląda pęknięty pęcherzykale jak pęknięty? Że było ciałko żółte już czy widać było pękający dopiero pęcherzyk?
to może jeszcze zdążyliście? Owu to proces, ta komórka jajowa trochę sobie żyje przecież, to może jednak się załapaliście?ciałka żółtego jeszcze nie, był zapadnięty pęcherzyk, nieregularny, z taką przestrzenią w środku i lekarz powiedział, że tak właśnie wygląda pęknięty pęcherzyk
może to plamienie przed okresem? Nie miałaś tak nigdy?Chyba nic z tego. Test negatywny, nawet cień cienia tylko zastanawia mnie to plamienie bo dzisiaj też je mam