reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

witam się w piąteczek znad białej bułki i po kawie z mlekiem i cukrem. Trudno. Dziś mogę.
Ja dzisiaj podobnie, a rajty cisną w coraz większy brzuch, mnie niestety w cycki nie pójdzie😋.
I już myślę jakiego drina sobie dzisiaj zrobię.
Odpuszczam dietę i zdrowe jedzenie- może takie odpuszczenie mi cudownie pomoże 😋.

reklama
@LadyCaro przejęłam się tymi twoimi wynikami i zaczęłam czytać trochę i znalazłam coś takiego :
„Przeciwciała przeciwplemnikowe – leczenie:
Leczenie niepłodności immunologicznej polega na zachowaniu wstrzemięźliwości płciowej oraz przyjmowaniu kortykosterydów – hormonów steroidowych.

Jest to grupa leków o działaniu przeciwzapalnym, przeciwalergicznym i immunosupresyjnym.”
Czyli, nie tylko in vitro wchodzi w grę

Należy się nawet! Ludzie kochani ja dziś piłam kawę z napojem mlekopodobnym.. owsianym bez glutenu. A dajcie spokój 🤣 czułam się jak kombajnista na żniwa tak ten owies "pachniał" i zabijał największą przyjemność dnia.
I co? Należy mi się druga kawka z mlekiem od krowy czy nie? 🤔
nalezy! w piatek kobietom wszystko się należy ;) ❤️
w sobotę tez... i w niedzielę 🤪

A ja Was witam śniadaniem białkowo tłuszczowym 🤣 To moje uzależnienie 😬❤️

Załączniki

• 1FD4E8EF-8D29-48DE-8772-35B07C539E69.jpeg
    1FD4E8EF-8D29-48DE-8772-35B07C539E69.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry