reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

@LadyCaro przejęłam się tymi twoimi wynikami i zaczęłam czytać trochę i znalazłam coś takiego :
„Przeciwciała przeciwplemnikowe – leczenie:
Leczenie niepłodności immunologicznej polega na zachowaniu wstrzemięźliwości płciowej oraz przyjmowaniu kortykosterydów – hormonów steroidowych.

Jest to grupa leków o działaniu przeciwzapalnym, przeciwalergicznym i immunosupresyjnym.”
Czyli, nie tylko in vitro wchodzi w grę
Tak, czytałam o tym. Tylko immuno mam dopiero na koniec kwietnia... no nic, trzeba siedzieć i czekać.

reklama
12dpo i dalej biało, bez większych nadziei idę zaraz na betę, w zasadzie tylko po to żeby z czystym sumieniem odstawić dupka.
W ogóle pierwszy raz idę do laboratorium tuż pod moim domem, jakaś firma no-name więc zawsze miałam obawy ale muszę zdążyć w trakcie drzemki małego a widziałam że w sumie ma spoko opinie.

U mnie od rana też totalna lipa :( przyszły wyniki nasienia męża i jest źle... Fakt, że chorował z miesiąc temu, ale no gorączkę miał przez 2 dni, radziłyście aby się wstrzymać, ale w sumie on się uparł że chce iść... i teraz pytanie... choroba aż tak mogłaby obniżyć parametry? Zwłaszcza, że nie był jakoś strasznie chory a po prostu gorączka przez 2 dni 38st. Czy dacie radę zernknąć i coś poradzić :( czy da się jakoś to poprawić :(
1678440076359.png

1678440317387.png

Troche załamka :(

U mnie od rana też totalna lipa :( przyszły wyniki nasienia męża i jest źle... Fakt, że chorował z miesiąc temu, ale no gorączkę miał przez 2 dni, radziłyście aby się wstrzymać, ale w sumie on się uparł że chce iść... i teraz pytanie... choroba aż tak mogłaby obniżyć parametry? Zwłaszcza, że nie był jakoś strasznie chory a po prostu gorączka przez 2 dni 38st. Czy dacie radę zernknąć i coś poradzić :( czy da się jakoś to poprawić :(
Zobacz załącznik 1504766
Zobacz załącznik 1504768

Troche załamka :(
No są obniżone, to prawda. Choroba mogła mieć wpływ. Ja bym kupiła meżowi suple, wprowadziła płodnościowe zasady i za 3 miesiace powtórzyła.

reklama
Do góry