reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

@LadyCaro przejęłam się tymi twoimi wynikami i zaczęłam czytać trochę i znalazłam coś takiego :
„Przeciwciała przeciwplemnikowe – leczenie:
Leczenie niepłodności immunologicznej polega na zachowaniu wstrzemięźliwości płciowej oraz przyjmowaniu kortykosterydów – hormonów steroidowych.

Jest to grupa leków o działaniu przeciwzapalnym, przeciwalergicznym i immunosupresyjnym.”
Czyli, nie tylko in vitro wchodzi w grę
Tak, czytałam o tym. Tylko immuno mam dopiero na koniec kwietnia... no nic, trzeba siedzieć i czekać.

reklama
12dpo i dalej biało, bez większych nadziei idę zaraz na betę, w zasadzie tylko po to żeby z czystym sumieniem odstawić dupka.
W ogóle pierwszy raz idę do laboratorium tuż pod moim domem, jakaś firma no-name więc zawsze miałam obawy ale muszę zdążyć w trakcie drzemki małego a widziałam że w sumie ma spoko opinie.

U mnie od rana też totalna lipa :( przyszły wyniki nasienia męża i jest źle... Fakt, że chorował z miesiąc temu, ale no gorączkę miał przez 2 dni, radziłyście aby się wstrzymać, ale w sumie on się uparł że chce iść... i teraz pytanie... choroba aż tak mogłaby obniżyć parametry? Zwłaszcza, że nie był jakoś strasznie chory a po prostu gorączka przez 2 dni 38st. Czy dacie radę zernknąć i coś poradzić :( czy da się jakoś to poprawić :(
1678440076359.png

1678440317387.png

Troche załamka :(

U mnie od rana też totalna lipa :( przyszły wyniki nasienia męża i jest źle... Fakt, że chorował z miesiąc temu, ale no gorączkę miał przez 2 dni, radziłyście aby się wstrzymać, ale w sumie on się uparł że chce iść... i teraz pytanie... choroba aż tak mogłaby obniżyć parametry? Zwłaszcza, że nie był jakoś strasznie chory a po prostu gorączka przez 2 dni 38st. Czy dacie radę zernknąć i coś poradzić :( czy da się jakoś to poprawić :(
Zobacz załącznik 1504766
Zobacz załącznik 1504768

Troche załamka :(
No są obniżone, to prawda. Choroba mogła mieć wpływ. Ja bym kupiła meżowi suple, wprowadziła płodnościowe zasady i za 3 miesiace powtórzyła.

reklama
Do góry