reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Przeżyłam dzisiaj lekki zawał przy mierzeniu temperatury, bo myślałam, że już spadła za nisko, ale jakoś się udało ledwo nad granicą 🙈

Tak porypanego wykresu jeszcze nie miałam 🤦‍♀️ Ale ewidentnie chce mi coś powiedzieć, to musi być M jak mama 😂

Załączniki

• efd57109-5221-4720-9dd1-e2bd593e5d79.jpeg
    efd57109-5221-4720-9dd1-e2bd593e5d79.jpeg
    28,6 KB · Wyświetleń: 71
reklama
@pluto_nova mi to już plamienie zostało po okresie, dziś 4dzien, zapomniała Pani o mnie że mnie gówniany okres dopadł przed czasem cham jeden przyszedł niespodziewanie, ja sie z nim na nie umawiałam 😝 !

Przeżyłam dzisiaj lekki zawał przy mierzeniu temperatury, bo myślałam, że już spadła za nisko, ale jakoś się udało ledwo nad granicą 🙈

Tak porypanego wykresu jeszcze nie miałam 🤦‍♀️ Ale ewidentnie chce mi coś powiedzieć, to musi być M jak mama 😂
no to jest mega dziwne… Tym bardziej, że się mówi, że chyba minimum 4 wyższe temperatury po sobie wskazują na to, że owulacja była 😱 Ciekawe co Ci wyjdzie jutro

Zakręcony jak tampon w piździe 🤣

Och też dopiero nadrabiam wczorajsze wpisy.

@LadyCaro to wszystko jest w uj niesprawiedliwe :( ale wierzę, że tak jak dziewczyny tutaj piszą i to da się ogarnąć. Ściskam najmocniej jak potrafię.

@997tenNumerToKlopoty piękna historia! Niech się Wam wiedzie jak najpiękniej. Jako miłośniczka górek i skałek, zazdroszczę Podhala :)

Update ode mnie: wczoraj o 18:00 na monitoringu był pęknięty pęcherzyk, seks był później, oczywiście za późno, ale przynajmniej było pięknie.

Weekendzik już do nas uśmiecha się coraz śmielej :)

reklama
no to jest mega dziwne… Tym bardziej, że się mówi, że chyba minimum 4 wyższe temperatury po sobie wskazują na to, że owulacja była 😱 Ciekawe co Ci wyjdzie jutro
z reguły piszą, że 3 wyższe niż 6 poprzedzających. U mnie ten drugi pomiar zakłóca widoczność, z ciekawości go usunęłam i flo od razu mi wyliczyło owu tak, jak ja sobie założyłam :)

Załączniki

• 0e7ce8b9-edf5-4d7c-8335-38d5f11c859a.jpeg
    0e7ce8b9-edf5-4d7c-8335-38d5f11c859a.jpeg
    30,2 KB · Wyświetleń: 38
Do góry