reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Przeżyłam dzisiaj lekki zawał przy mierzeniu temperatury, bo myślałam, że już spadła za nisko, ale jakoś się udało ledwo nad granicą 🙈

Tak porypanego wykresu jeszcze nie miałam 🤦‍♀️ Ale ewidentnie chce mi coś powiedzieć, to musi być M jak mama 😂

Załączniki

• efd57109-5221-4720-9dd1-e2bd593e5d79.jpeg
    efd57109-5221-4720-9dd1-e2bd593e5d79.jpeg
    28,6 KB · Wyświetleń: 76
reklama
@pluto_nova mi to już plamienie zostało po okresie, dziś 4dzien, zapomniała Pani o mnie że mnie gówniany okres dopadł przed czasem cham jeden przyszedł niespodziewanie, ja sie z nim na nie umawiałam 😝 !

Przeżyłam dzisiaj lekki zawał przy mierzeniu temperatury, bo myślałam, że już spadła za nisko, ale jakoś się udało ledwo nad granicą 🙈

Tak porypanego wykresu jeszcze nie miałam 🤦‍♀️ Ale ewidentnie chce mi coś powiedzieć, to musi być M jak mama 😂
no to jest mega dziwne… Tym bardziej, że się mówi, że chyba minimum 4 wyższe temperatury po sobie wskazują na to, że owulacja była 😱 Ciekawe co Ci wyjdzie jutro

Och też dopiero nadrabiam wczorajsze wpisy.

@LadyCaro to wszystko jest w uj niesprawiedliwe :( ale wierzę, że tak jak dziewczyny tutaj piszą i to da się ogarnąć. Ściskam najmocniej jak potrafię.

@997tenNumerToKlopoty piękna historia! Niech się Wam wiedzie jak najpiękniej. Jako miłośniczka górek i skałek, zazdroszczę Podhala :)

Update ode mnie: wczoraj o 18:00 na monitoringu był pęknięty pęcherzyk, seks był później, oczywiście za późno, ale przynajmniej było pięknie.

Weekendzik już do nas uśmiecha się coraz śmielej :)

reklama
no to jest mega dziwne… Tym bardziej, że się mówi, że chyba minimum 4 wyższe temperatury po sobie wskazują na to, że owulacja była 😱 Ciekawe co Ci wyjdzie jutro
z reguły piszą, że 3 wyższe niż 6 poprzedzających. U mnie ten drugi pomiar zakłóca widoczność, z ciekawości go usunęłam i flo od razu mi wyliczyło owu tak, jak ja sobie założyłam :)

Załączniki

• 0e7ce8b9-edf5-4d7c-8335-38d5f11c859a.jpeg
    0e7ce8b9-edf5-4d7c-8335-38d5f11c859a.jpeg
    30,2 KB · Wyświetleń: 45
Do góry