reklama
Asiur93
Zaangażowana w BB
trzymam mocno kciukiDziewczyny, mam potwierdzone ze jutro podchodzimy do inseminacji ❤ Endo 8mm, prawy jajnik pęcherzyki 18 i 17 mm.
Proszę o dobre fluidy jutro w moja stronę
Elph
Fanka BB :)
Jak byście radziły, robić jutro (12 dpo) betę nawet jeśli test będzie biały, żeby wiedzieć czy odstawiać dupka? Jakoś mi się nie chce wierzyć że test będzie bielutki a beta pozytywna, no chyba że ustrzelę poziom 5-6.
Ja zastrzyku nigdy nie miałam ale jeszcze mi się nie zdarzyło żeby pęcherzyk nie pęknął.
Swoją drogą na zupełnie innym forum, przy pierwszych staraniach mieliśmy jednego pana. Był bardzo zaangażowany i zorientowany w to jak wyglądają cykle itp, sam szukał informacji jakie suple mogą pomóc, a znowu jego żona nie była zbyt zainteresowana i chyba nawet na wizyty za bardzo nie chciała chodzić. Taka ciekawostka.
Aa fakt, tak byłoNie nie teraz nie biorę ale pisałam ostatnio ze głowa mnie boli jak podczas brania dupka także może go Ci się skojarzyło
Przepraszam ale jak przeczytałam "staraczkiem" to pomyślałam że mamy tu faceta byłoby ciekawieWitam was wszystkie!
Nie wiem czy to odpowiedni dzial ale jestem aktywnym staraczkiem. Mam 31 lat od 2 lat probojemy z mężem..
Wróciłam do gry po poronieniu 13.01.2023 r.. samoczynnie się oczyściłam, zdrowotnie brak przeciwskazań. 1dzien cyklu 23.02 na monitoringu wyszło że zaczynam owu i po raz pierwszy zlecono mi zastrzyk Ovitrelle..
Dlatego uznałam że może zapytam was czy stosowałyście? Jak rezultaty?
Ja zastrzyku nigdy nie miałam ale jeszcze mi się nie zdarzyło żeby pęcherzyk nie pęknął.
Swoją drogą na zupełnie innym forum, przy pierwszych staraniach mieliśmy jednego pana. Był bardzo zaangażowany i zorientowany w to jak wyglądają cykle itp, sam szukał informacji jakie suple mogą pomóc, a znowu jego żona nie była zbyt zainteresowana i chyba nawet na wizyty za bardzo nie chciała chodzić. Taka ciekawostka.
Nasturtium
Ja też znałam jedną taką parę, jak urodziła to też zainteresowanie dzieckiem było średnie. Złą matką nie była, ale facet był milion razy bardziej zaangażowany i na etapie starań, i już po urodzeniu.Jak byście radziły, robić jutro (12 dpo) betę nawet jeśli test będzie biały, żeby wiedzieć czy odstawiać dupka? Jakoś mi się nie chce wierzyć że test będzie bielutki a beta pozytywna, no chyba że ustrzelę poziom 5-6.
Aa fakt, tak było
Przepraszam ale jak przeczytałam "staraczkiem" to pomyślałam że mamy tu faceta byłoby ciekawie
E
eag
Gość
Ja bym zrobiła betę po co się faszerować lekami jeśli TFU TFU odpukac nie ma ciążyJak byście radziły, robić jutro (12 dpo) betę nawet jeśli test będzie biały, żeby wiedzieć czy odstawiać dupka? Jakoś mi się nie chce wierzyć że test będzie bielutki a beta pozytywna, no chyba że ustrzelę poziom 5-6.
Aa fakt, tak było
Przepraszam ale jak przeczytałam "staraczkiem" to pomyślałam że mamy tu faceta byłoby ciekawie
hachette
PowodzeniaDziewczyny, mam potwierdzone ze jutro podchodzimy do inseminacji ❤ Endo 8mm, prawy jajnik pęcherzyki 18 i 17 mm.
aurii_orelii
Dziewczyny, mam potwierdzone ze jutro podchodzimy do inseminacji ❤ Endo 8mm, prawy jajnik pęcherzyki 18 i 17 mm.
Nasturtium
Bardzo mocno trzymam kciuki. O której godzinie?Dziewczyny, mam potwierdzone ze jutro podchodzimy do inseminacji ❤ Endo 8mm, prawy jajnik pęcherzyki 18 i 17 mm.
Nasturtium
A jak Twoje testowanie?Ja bym zrobiła betę po co się faszerować lekami jeśli TFU TFU odpukac nie ma ciąży
reklama
Sok z żuka
o to tez spróbuję trzymam kciukiNam się udało,ale czy to faktycznie coś dało czy się po prostu udało to kto wie
Wiem jedno,że zaszłam w cyklu jak żarłam ananasa przed owu
Teraz też będę żreć