reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Mamy byc na 8:45 w poradni. Ale zanim do samej inseminacji dojdzie to jescze pewnie ze 3-4h 😜
Najpierw usg u mnie, potem maz ma iść oddać co trzeba. Muszą to spreparować przed podaniem co podobno trwa ok 2h 😱
Trzymam kciuki za owocny zabieg! :)

Ja czekałam niecałą godzinkę, aż wszystko przygotują, więc tez trzymam kciuki, żeby u Was wszystko sprawnie przebiegło, bez zbędnego stresu 🤞🏼

Ja zrobiłam tego testa z krwi. Po co to nawet nie wiem, rano sikaniec negatyw. Udało mi się pokonać swój strach 😀 no i tez negatyw ale po godzinie przebijająca kreska, chyba fabryczna. No po tym czasie to raczej nie mam co się łudzić ze to pozytyw...

Właśnie z okazji dnia kobiet wykupiłam 2 miesięczną dietę po raz tysięczny w zyciu i zaczynam od 11, bo dopiero menu wskoczy.😁😂🤣
Może chociaż do wakacji uda mi się cokolwiek zredukować. Muszę odszukać pączkogrupę i zaaktualizować wagę bo jest juz 86,3 kg😥🤫
Mogę dołączyć do wyzwania? Powiem Wam że ja też mam ponad 80 kg i już się źle czuje. Może z Tobą będzie łatwiej się trzymać ☺️ cały czas ćwiczę ale jakoś nie mogę zajść z wagi.. jeszcze raz wrzucę wyniki tarczycy, według mnie jest ok ale może Wy coś wyłapieci
IMG_20230307_164912.jpg
e 😘

reklama
Do góry