reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Bez zmian, widzę takie cienie jak wczoraj. Chyba kupię sobie dziś wino… skoro i tak nic z tego nie będzie 🤷‍♀️ mam łeb jak sklep 🤬 Wieczorem jeszcze sikne przed ewentualnym alkoholem 🤷‍♀️ niemniej sikać będę do 12dpo, dziś 8
Skoro widzisz cienie, to odpuść wino :) serio mówię, po co masz później robić sobie wyrzuty? Napij się ciepłego kakao, jest idealne na skołatane nerwy 😊

Skoro widzisz cienie, to odpuść wino :) serio mówię, po co masz później robić sobie wyrzuty? Napij się ciepłego kakao, jest idealne na skołatane nerwy 😊
Masz racje.. zrobię sobie ciepłą kąpiel, mąż do jutra w pracy więc jestem sama, puszczę jakieś romansidło i postaram się uwolnić głowę 🙃

Bez zmian, widzę takie cienie jak wczoraj. Chyba kupię sobie dziś wino… skoro i tak nic z tego nie będzie 🤷‍♀️ mam łeb jak sklep 🤬 Wieczorem jeszcze sikne przed ewentualnym alkoholem 🤷‍♀️ niemniej sikać będę do 12dpo, dziś 8
Ty po prostu byś chciała kreskę jak 10 dpo już w 8, cierpliwości, będzie, w swoim czasie. Winko bez alko polecam, chociaż ja wolę w takim przypadku kakao😁.

jesteś tak samo niecierpliwa jak ja :D a że w tym cyklu jeszcze się mi o tydzień przesunęło to chodzę po ścianach, ale jeszcze nie testuje i mam duże nadzieje :D

Ty po prostu byś chciała kreskę jak 10 dpo już w 8, cierpliwości, będzie, w swoim czasie. Winko bez alko polecam, chociaż ja wolę w takim przypadku kakao😁.
Bo ja jestem taka niecierpliwa *****… ja zawsze muszę mieć wszystko już, teraz, bo mnie nosi… a Teraz to jest test mojej cierpliwości 🤣 jadę na rzęsy i brwi to przynajmniej 2h nie będę myśleć czy robić kolejny test czy nie haha

reklama
Do góry