reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Kobieto wez mnie nie strasz 😂 ja mam tendencje do tycia . A ze mam 160 to szybko będę kulką
Patrząc na to ile przytyłam w pierwszej ciąży, to musiałabym chrziny robić po roku czasu, żeby się w nią wbić. Przytyłam wtedy 20 kilo ;) a mam 158 wzrostu więc... kulka to za małe określenie :D

reklama
@pluto_nova prośba o zdjęcie mnie z testujących, bo jeszcze większego dołka będę miała, jak tam będę widnieć i czekać na okres, nie udało się wczoraj seksić. Może kwiecień okaże się łaskawy...

A za Was dziewczyny trzymam kciuki i nie puszczam! <3
Nie rozumiem tego trochę? Dlaczego wam się nie udaje ? Maz/ parter odmawia ?
My może nie mamy jakiegoś szalonego libido, ale tydzień owulacyjny seks chociaz co 2 dni jest. Czasem się udaje codziennie.

reklama
Ja w kazdej ciąży +20kg😁😁😁 162cm tylko teraz waga juz jest +20kg to masakra byłaby teraz, zwlaszcza w monencie gdy przerzucają Cię znieczuloną z lozka na stół operacyjny 😱😱😱
A jesteś na jakiejś diecie czy nie zwracasz uwagi na wagę ?
Na stol operacyjny w sensie przy cesarce ?
Moja mama przed ciążą ważyła 45, w ciąży 72:D. Po urodzeniu w dwa miesiące wróciła do wagi sprzed zajścia.
Chciałabym tak !

Do góry