reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ale najpierw musiałam tam zostawić grube tysiące żeby osiągnąć ten status 😛😛😛

Witam was wszystkie!
Nie wiem czy to odpowiedni dzial ale jestem aktywnym staraczkiem. Mam 31 lat od 2 lat probojemy z mężem..
Wróciłam do gry po poronieniu 13.01.2023 r.. samoczynnie się oczyściłam, zdrowotnie brak przeciwskazań. 1dzien cyklu 23.02 na monitoringu wyszło że zaczynam owu i po raz pierwszy zlecono mi zastrzyk Ovitrelle..
Dlatego uznałam że może zapytam was czy stosowałyście? Jak rezultaty?
Stosowałam ovitrelle i działał jak należy, tzn pecherzyk po nim pękał :)

Witam was wszystkie!
Nie wiem czy to odpowiedni dzial ale jestem aktywnym staraczkiem. Mam 31 lat od 2 lat probojemy z mężem..
Wróciłam do gry po poronieniu 13.01.2023 r.. samoczynnie się oczyściłam, zdrowotnie brak przeciwskazań. 1dzien cyklu 23.02 na monitoringu wyszło że zaczynam owu i po raz pierwszy zlecono mi zastrzyk Ovitrelle..
Dlatego uznałam że może zapytam was czy stosowałyście? Jak rezultaty?
cześć, co do ovi to Ci nie pomogę, ale dziewczyny napewno posłużą pomocą. Na kiedy zapisać Cię ba testowanie na pierwszej stronie? 😉

Hej, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. DOskonale Cie rozumiem ❤️
Stosowałam Ovitrell do cyklu stymulacyjnego mimo, że miałam swoją owulację i same mi pękały. Niestety ciąży brak. Co nie oznacza, że Tobie się nie uda ;)
Macie już jakies badania za sobą, diagnostykę? Kiedy testujesz, chyb tuż tuż?

Hej, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. DOskonale Cie rozumiem ❤️
Stosowałam Ovitrell do cyklu stymulacyjnego mimo, że miałam swoją owulację i same mi pękały. Niestety ciąży brak. Co nie oznacza, że Tobie się nie uda ;)
Macie już jakies badania za sobą, diagnostykę? Kiedy testujesz, chyb tuż tuż? ;)
Tak właśnie dziś będę aplikować zastrzyk i działać !
Jesteśmy przebadani, mąż badania nasienia, ja amh, i sprawdzenie drożności wszystko jest dobrze... no i w końcu tuż przed sylwestrem się udało niespodziewanie bo wyszło kiedy przestałam wyliczać wszystkie dni. Ale No niestety nietrwale. Choć i tak twierdzę że przynajmniej wiemy że jest to choć trochę możliwe a nie że całkiem nie. Po przyjściu pierwszej miesiączki kontr hormonów wszystko dobrze, lekki przyrost prolaktyny (ale No ostatni czas nie był latwy). No i czekam z nadzieją że może coś zastrzyk wspomoze

I jak po tej mioveli? Dziewczy właśnie pisały że miovela nac przyspieszała, bo tą miovele pro to cały cykl się bierze, a ta nac tylko od 3dc do 7dc
Nam się udało,ale czy to faktycznie coś dało czy się po prostu udało to kto wie 🤷‍♀️
Wiem jedno,że zaszłam w cyklu jak żarłam ananasa przed owu 😅
Teraz też będę żreć 😁😅

Ananas! Dzięki, że mi przypomniałaś, bo bym znowu obudziła dziś 10DPO i ananas by znowu zgnił 🤣
Hahaha 😅😅😅

Luke Skywalker Swag GIF by MOODMAN

reklama
Do góry