reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
A jesteś na jakiejś diecie czy nie zwracasz uwagi na wagę ?
Na stol operacyjny w sensie przy cesarce ?

Chciałabym tak !
Właśnie z okazji dnia kobiet wykupiłam 2 miesięczną dietę po raz tysięczny w zyciu i zaczynam od 11, bo dopiero menu wskoczy.😁😂🤣
Może chociaż do wakacji uda mi się cokolwiek zredukować. Muszę odszukać pączkogrupę i zaaktualizować wagę bo jest juz 86,3 kg😥🤫

na 100%? Skąd to wiesz?
Monitoring w poniedziałek - 19 mm, w pn spadek również temperatury, wtorek wieczorem pozytywny test owulacyjny - crealblue, środa rano wzrost duży temperatury, czwartek rano 3 dzień wzrostu temperatury ;D No nie da się tutaj niczego inaczej zinterpretować ;D Mogę się łudzić, że może dziś owu... ale no ostatnio i tak do niezbyt częstych seksów doszły zaburzenia z wytryskiem, wczoraj pół nocy o tym przegadaliśmy, do męża chyba w końcu dotarła powaga sytuacji, więc zobaczymy co dalej

E tam, ananas nigdy nie zaszkodzi :D.
no właśnie nie jestem pewna :) być może powielam bzdury, więc w razie czego proszę kogoś mądrego o sprostowanie i generalnie proszę o branie poprawki na to, co napisze, ale ktoś kiedyś napisał, że ananas do 6dpo powinno się jeść, bo może wywoływać skurcze macicy i przez to negatywnie wpływać na proces zagnieżdżenia - jeżeli to prawda, to może zaszkodzić :)

Ja też w ciąży przytyłam 20 kg. Do porodu wazylam 80 kg przy wzroście 161... oj byłam kulką. 3 miesiące później ważyłam już 56kg

Właśnie z okazji dnia kobiet wykupiłam 2 miesięczną dietę po raz tysięczny w zyciu i zaczynam od 11, bo dopiero menu wskoczy.😁😂🤣
Może chociaż do wakacji uda mi się cokolwiek zredukować. Muszę odszukać pączkogrupę i zaaktualizować wagę bo jest juz 86,3 kg😥🤫
Myśle ze warto spróbować może nie dietę a zdrowe odżywianie , napewno organizm będzie wdzięczny 🥰
uda się ! Będę kibicować
Ja warzyłam 80kg aktualnie 62 , wiec wierze ze się da

reklama
A po co jeść ten środek?
Ja ananasa mogę jeść ze wszystkim, a odkąd nie szczypie mnie od niego język to tym bardziej. Z tym, że ja nie traktuję go jako sposób na nic, po prostu lubię, jem jak mam ochotę 🙃.
no bo to właśnie ten środek jest najważniejszy, bo ma najwięcej bromeliny :)

Do góry