reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
@pluto_nova prośba o zdjęcie mnie z testujących, bo jeszcze większego dołka będę miała, jak tam będę widnieć i czekać na okres, nie udało się wczoraj seksić. Może kwiecień okaże się łaskawy...

A za Was dziewczyny trzymam kciuki i nie puszczam! <3
czekaj, bo czegoś nie rozumiem… Wczoraj nie było seksu dlatego przekreślasz szanse? 🤨

Ja jem albo samego - któraś mi powiedziała zeby kroić jak pizze w plasty, a potem trójkąty- wtedy spoko mozna zjesc ten środek.
Albo wkrajam do owsianki ;)
A po co jeść ten środek?
Ja ananasa mogę jeść ze wszystkim, a odkąd nie szczypie mnie od niego język to tym bardziej. Z tym, że ja nie traktuję go jako sposób na nic, po prostu lubię, jem jak mam ochotę 🙃.

A po co jeść ten środek?
Ja ananasa mogę jeść ze wszystkim, a odkąd nie szczypie mnie od niego język to tym bardziej. Z tym, że ja nie traktuję go jako sposób na nic, po prostu lubię, jem jak mam ochotę 🙃.
Wlasnie o środek chodzi.
Tam jest ta substancja - nie pamiętam nazwy - ktora ma wspomagać implantacje.

reklama
Do góry