reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ja zrobiłam test, negatywny, okresu jeszcze brak, ale pewnie przyjdzie. Zamówiłam sobie miovela pro i miovela nac🙈 zobaczymy, ja czuję że mam późno owulacje zazwyczaj jajnik boli od 16dc do 22-23dc. Czytałam że miovela nac przyspiesza owulacje o kilka dni, po następnym cyklu idę do lekarza, bo kazał przyjść po pół roku. Tylko u nas nie ma regularnego seksu i chce wysłać męża na badania hormonów.

ja nie chodzę na betę z rana, bo zawsze są duże kolejki, bo morfo zbierają do danej godziny, więc idę sobie zawsze później i kolejeczek nie ma 😂
Ja do swojego jestem już wpuszczana poza kolejnością, tylnym wejściem zanim wszyscy inni w ogóle wejdą🤣 pani z labu się śmieje, ze jestem tak często, ze mam status VIP, pisze jej na messenger wiadomość dzień wcześniej, ze będę na badaniu i wchodzę razem z nią otwierać laboratorium 😂

O nie ! A to taka sukienka elegancka czy taka bardziej na codzień?
Ja tak samo : jak jadę to raz a porządnie 🤷‍♀️
Ja ostatnio sprzątałam szafę pod wyprowadzkę i wszystkie za duże ciuchy wyrzuciłam 😂 wiec No będę zmuszona kupić : stary zadowolony to sam pewnie mnie zabierze na zakupy 🤭
Mi się ogólnie czwartki dłużą a dodatkowo nie chce mi się pracować 😂
Na cos też mogła by być, ale nie lubię się aż tak stroić :D wiosenna, akurat na chrzciny... niestety nie mojego przyszłego dzieck, chociaż... kto wie ;)

Ja do swojego jestem już wpuszczana poza kolejnością, tylnym wejściem zanim wszyscy inni w ogóle wejdą🤣 pani z labu się śmieje, ze jestem tak często, ze mam status VIP, pisze jej na messenger wiadomość dzień wcześniej, ze będę na badaniu i wchodzę razem z nią otwierać laboratorium 😂
ej fajnie tak ;)

Witam was wszystkie!
Nie wiem czy to odpowiedni dzial ale jestem aktywnym staraczkiem. Mam 31 lat od 2 lat probojemy z mężem..
Wróciłam do gry po poronieniu 13.01.2023 r.. samoczynnie się oczyściłam, zdrowotnie brak przeciwskazań. 1dzien cyklu 23.02 na monitoringu wyszło że zaczynam owu i po raz pierwszy zlecono mi zastrzyk Ovitrelle..
Dlatego uznałam że może zapytam was czy stosowałyście? Jak rezultaty?

Ja zrobiłam test, negatywny, okresu jeszcze brak, ale pewnie przyjdzie. Zamówiłam sobie miovela pro i miovela nac🙈 zobaczymy, ja czuję że mam późno owulacje zazwyczaj jajnik boli od 16dc do 22-23dc. Czytałam że miovela nac przyspiesza owulacje o kilka dni, po następnym cyklu idę do lekarza, bo kazał przyjść po pół roku. Tylko u nas nie ma regularnego seksu i chce wysłać męża na badania hormonów.
Miovelia raczej nie przyspiesza tylko stymuluje owulke. Piłam jakiś czas ,ale ja ze względu na policystyczne jajniki ☺️

reklama
Witam was wszystkie!
Nie wiem czy to odpowiedni dzial ale jestem aktywnym staraczkiem. Mam 31 lat od 2 lat probojemy z mężem..
Wróciłam do gry po poronieniu 13.01.2023 r.. samoczynnie się oczyściłam, zdrowotnie brak przeciwskazań. 1dzien cyklu 23.02 na monitoringu wyszło że zaczynam owu i po raz pierwszy zlecono mi zastrzyk Ovitrelle..
Dlatego uznałam że może zapytam was czy stosowałyście? Jak rezultaty?
Hej, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. DOskonale Cie rozumiem ❤️
Stosowałam Ovitrell do cyklu stymulacyjnego mimo, że miałam swoją owulację i same mi pękały. Niestety ciąży brak. Co nie oznacza, że Tobie się nie uda ;)
Macie już jakies badania za sobą, diagnostykę? Kiedy testujesz, chyb tuż tuż? ;)

Do góry