reklama
hachette
Fanka BB :)
Dziękuje jutro ma do mnie dzwonić lekarz z klinki to może się dowiem co dalej, bo nawet nie wiem kiedy jakieś usg. Z tego co dziewczyny kiedyś pisały, to przy becie poniżej 1000 lekarz nic nie zobaczy, a serduszko gdzieś 6-7 tydzień, ale czy tak jest i co mi zaproponują to nie mam pojęcia. Jestem pełna obawNa to czekałam super, gratulacje! Kiedy planujesz pierwsze USG?
Nasturtium
Daj nam znać jak jutro się czego dowiesz. Nie dziwię się, że masz obawy, ale chyba w przypadku staraczek ze stażem ciąża nigdy nie jest stanem błogostanu i nudy. Bardzo mocno trzymam kciuku żeby u Ciebie było jak najnudniej.Dziękuje jutro ma do mnie dzwonić lekarz z klinki to może się dowiem co dalej, bo nawet nie wiem kiedy jakieś usg. Z tego co dziewczyny kiedyś pisały, to przy becie poniżej 1000 lekarz nic nie zobaczy, a serduszko gdzieś 6-7 tydzień, ale czy tak jest i co mi zaproponują to nie mam pojęcia. Jestem pełna obaw
Elph
@997tenNumerToKlopoty dobrze sobie zapamiętałam że bierzesz dupka po owulacji? Jake masz zalecenia, jak długo brać - w sensie scenariusz na ciążę i nie ciążę? Bo kurde ten ostatni gin mi kazał brać a ja nie dopytalam :/ czy np 14dpo odstawić jeśli testy będą negatywne, czy brać aż przyjdzie okres. No i w ewentualnej ciąży jak długo się potem bierze, wiesz może?
Na stymulacji ale bez chyba podobnie rosły, bo miałam dwa razy owulke gdzieś w 30-36dc z których były potem biochemy.Ja jutro 11dc, ciekawa jestem czy coś urósł od 8. U Ciebie takie pęcherzyki po stymulacji, czy bez?
Właśnie ciekawe czy przy IVF jest tak samo czy może wolą jakoś częściej kontrolować co i jak mam nadzieję że lekarz rozwieje Twoje obawy, ale rozumiem że ciężko się od razu cieszyć, sama mam z tym zawsze problem chociaż i tak w tyle głowy już myślę jakie meble trzeba dokupićDziękuje jutro ma do mnie dzwonić lekarz z klinki to może się dowiem co dalej, bo nawet nie wiem kiedy jakieś usg. Z tego co dziewczyny kiedyś pisały, to przy becie poniżej 1000 lekarz nic nie zobaczy, a serduszko gdzieś 6-7 tydzień, ale czy tak jest i co mi zaproponują to nie mam pojęcia. Jestem pełna obaw
Nasturtium
Czyli miałaś swoje owulacje? To dlaczego stymulacja?@997tenNumerToKlopoty dobrze sobie zapamiętałam że bierzesz dupka po owulacji? Jake masz zalecenia, jak długo brać - w sensie scenariusz na ciążę i nie ciążę? Bo kurde ten ostatni gin mi kazał brać a ja nie dopytalam :/ czy np 14dpo odstawić jeśli testy będą negatywne, czy brać aż przyjdzie okres. No i w ewentualnej ciąży jak długo się potem bierze, wiesz może?
Na stymulacji ale bez chyba podobnie rosły, bo miałam dwa razy owulke gdzieś w 30-36dc z których były potem biochemy.
Właśnie ciekawe czy przy IVF jest tak samo czy może wolą jakoś częściej kontrolować co i jak mam nadzieję że lekarz rozwieje Twoje obawy, ale rozumiem że ciężko się od razu cieszyć, sama mam z tym zawsze problem chociaż i tak w tyle głowy już myślę jakie meble trzeba dokupić
LadyCaro
no ogólnie chyba pinki są bardziej polecane, ale teraz mi głupio to mówićA które testy strumieniowe polecacie bardziej - Testeo czy Pink?
U mnie pink zawsze biały, tylko przy becie 8 wyszła kreska.
asiasiasia
Hej kochane WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOOO Z OKAZJI NASZEGO SWIETA. OBY KAZDA Z NAS SZYBKO ZACIAZYLA
U mnie dni plodne wlasnie sie zaczely zaczely sie rowniez testy owu tzn. zaczelam duzo wczesniej zeby patrzec na roznice i od wczoraj kreeski ciemnieja ale jeszcze do pik daleko hehhe.
U mnie dni plodne wlasnie sie zaczely zaczely sie rowniez testy owu tzn. zaczelam duzo wczesniej zeby patrzec na roznice i od wczoraj kreeski ciemnieja ale jeszcze do pik daleko hehhe.
Nasturtium
Ja na początku też sobie tak myślałam, jaki pokój, jaki wózek itp., a teraz nie pozwalam sobie wcale na takie wycieczki, boję się ich.chociaż i tak w tyle głowy już myślę jakie meble trzeba dokupić
E
eag
Gość
Brałam dupka po stymulacji owulacji we wrześniu z czego wyszła CP. Z tego co pamietam to dupka brałam od owulacji do 12 dnia po, Beta i jak była zerowa to odstawiałam. Teraz jestem bez żadnej stymulacji@997tenNumerToKlopoty dobrze sobie zapamiętałam że bierzesz dupka po owulacji? Jake masz zalecenia, jak długo brać - w sensie scenariusz na ciążę i nie ciążę? Bo kurde ten ostatni gin mi kazał brać a ja nie dopytalam :/ czy np 14dpo odstawić jeśli testy będą negatywne, czy brać aż przyjdzie okres. No i w ewentualnej ciąży jak długo się potem bierze, wiesz może?
Na stymulacji ale bez chyba podobnie rosły, bo miałam dwa razy owulke gdzieś w 30-36dc z których były potem biochemy.
Właśnie ciekawe czy przy IVF jest tak samo czy może wolą jakoś częściej kontrolować co i jak mam nadzieję że lekarz rozwieje Twoje obawy, ale rozumiem że ciężko się od razu cieszyć, sama mam z tym zawsze problem chociaż i tak w tyle głowy już myślę jakie meble trzeba dokupić
reklama
LadyCaro
ja nigdy nie myślałam o tym i nie myślę. Nie patrzę na ubranka, dziciowe rzeczy i nawet mnie do tego nie ciągnie.Ja na początku też sobie tak myślałam, jaki pokój, jaki wózek itp., a teraz nie pozwalam sobie wcale na takie wycieczki, boję się ich.