reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Na to czekałam ❤️ super, gratulacje! Kiedy planujesz pierwsze USG? :)
Dziękuje ♥️ jutro ma do mnie dzwonić lekarz z klinki to może się dowiem co dalej, bo nawet nie wiem kiedy jakieś usg. Z tego co dziewczyny kiedyś pisały, to przy becie poniżej 1000 lekarz nic nie zobaczy, a serduszko gdzieś 6-7 tydzień, ale czy tak jest i co mi zaproponują to nie mam pojęcia. Jestem pełna obaw 🤷🏻‍♀️

Dziękuje ♥️ jutro ma do mnie dzwonić lekarz z klinki to może się dowiem co dalej, bo nawet nie wiem kiedy jakieś usg. Z tego co dziewczyny kiedyś pisały, to przy becie poniżej 1000 lekarz nic nie zobaczy, a serduszko gdzieś 6-7 tydzień, ale czy tak jest i co mi zaproponują to nie mam pojęcia. Jestem pełna obaw 🤷🏻‍♀️
Daj nam znać jak jutro się czego dowiesz. Nie dziwię się, że masz obawy, ale chyba w przypadku staraczek ze stażem ciąża nigdy nie jest stanem błogostanu i nudy. Bardzo mocno trzymam kciuku żeby u Ciebie było jak najnudniej😘.

@997tenNumerToKlopoty dobrze sobie zapamiętałam że bierzesz dupka po owulacji? Jake masz zalecenia, jak długo brać - w sensie scenariusz na ciążę i nie ciążę? Bo kurde ten ostatni gin mi kazał brać a ja nie dopytalam :/ czy np 14dpo odstawić jeśli testy będą negatywne, czy brać aż przyjdzie okres. No i w ewentualnej ciąży jak długo się potem bierze, wiesz może?
Ja jutro 11dc, ciekawa jestem czy coś urósł od 8. U Ciebie takie pęcherzyki po stymulacji, czy bez?
Na stymulacji 🙃 ale bez chyba podobnie rosły, bo miałam dwa razy owulke gdzieś w 30-36dc z których były potem biochemy.
Właśnie ciekawe czy przy IVF jest tak samo czy może wolą jakoś częściej kontrolować co i jak 🤔 mam nadzieję że lekarz rozwieje Twoje obawy, ale rozumiem że ciężko się od razu cieszyć, sama mam z tym zawsze problem chociaż i tak w tyle głowy już myślę jakie meble trzeba dokupić 😅

@997tenNumerToKlopoty dobrze sobie zapamiętałam że bierzesz dupka po owulacji? Jake masz zalecenia, jak długo brać - w sensie scenariusz na ciążę i nie ciążę? Bo kurde ten ostatni gin mi kazał brać a ja nie dopytalam :/ czy np 14dpo odstawić jeśli testy będą negatywne, czy brać aż przyjdzie okres. No i w ewentualnej ciąży jak długo się potem bierze, wiesz może?

Na stymulacji 🙃 ale bez chyba podobnie rosły, bo miałam dwa razy owulke gdzieś w 30-36dc z których były potem biochemy.

Właśnie ciekawe czy przy IVF jest tak samo czy może wolą jakoś częściej kontrolować co i jak 🤔 mam nadzieję że lekarz rozwieje Twoje obawy, ale rozumiem że ciężko się od razu cieszyć, sama mam z tym zawsze problem chociaż i tak w tyle głowy już myślę jakie meble trzeba dokupić 😅
Czyli miałaś swoje owulacje? To dlaczego stymulacja?

Brałam dupka po stymulacji owulacji we wrześniu z czego wyszła CP. Z tego co pamietam to dupka brałam od owulacji do 12 dnia po, Beta i jak była zerowa to odstawiałam. Teraz jestem bez żadnej stymulacji :)

reklama
Do góry