Bolilol
Fanka BB :)
moim zdaniem nie ma testów idealnych, każde mają kreskę fabryczną i jeżeli ktoś im się przygląda np. z latarką, to je dojrzy (to nie jest ocena, sama tak robiłam i się na tym przejechałam po prostu )A które testy strumieniowe polecacie bardziej - Testeo czy Pink?
Dlatego moim zdaniem najlepiej mieć w domu różne testy i w razie wątpliwości machnąć innej firmy. Ja do takiego "codziennego" testowania używam babyplany, bo są wygodne, paskowe, one mają też widoczna kreskę fabryczną, ale już o niej wiem, więc się nią nie przejmuję. Jak czuje presję, czyli tak 10-13dc, to rano zdarzy mi się zrobić z jednego moczu i babyplana, i pinka.
Wydaje mi się, że nie ma firmy idealnej, kazda może zawieść. Ja mimo wszystko najbardziej ufam strumieniowym pinkom (choć zdarzają się przypadki, że niestety zawodzą), przy czym od zeszłego cyklu ich nie rozbieram, nie oglądam pod światło, etc - nie widać na pierwszy rzut oka przez szybkę, na babyplanie nic wyraźnego = wywalam do kosza i staram się mocno już w tym koszu nie grzebać później.